Actualitate

Cristina Spătar are un soț care o răsfață enorm. Cei doi s-au căsătorit de curând

Publicat: 05 ian. 2023
Cristina Spătar are un soț care o răsfață enorm. Cei doi s-au căsătorit de curând
Cristina Spătar s-a recăsătorit la câteva zile după ce și-a anunțat logodna

După o perioadă de suferință, Cristina Spătar poate spune că a tras lozul cel mare, deoarece are un soț care o răsfață enorm. Artista și alesul ei, Vicențiu, au uimit pe toată lumea când s-au cununat civil, la scurt timp după ce s-a aflat de relația lor. Reamintim că Cristina Spătar a suferit enorm după ce a divorțat de primul soț, cu care are doi copii.

Cristina Spătar s-a recăsătorit de curând, luând prin surprindere pe toată lumea. Vedeta şi-a găsit într-un final jumătatea, după ce a trecut prin momente dificile atunci când a divorţat de primul soţ, Alin Ionescu, cu care are doi copii. Toată lumea a fost surprinsă când artista și-a anunțat logodna, deoarece nu se ştia de relaţia ei.

Cristina Spătar are un soț care o răsfață enorm

Artista s-a recăsătorit pe neașteptate, mai ales că nimeni nu știa că regina R&B era într-o relație. Iar cu atât mai puțin nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat, însă lucrurile au evoluat rapid și frumos. La doar câteva zile de la cererea în căsătorie, Cristina Spătar s-a și cununat civil cu alesul ei.

Cristina Spătar şi-a întâlnit actualul soţ la Vâlcea și de atunci cei doi au devenit de nedespărţit. Bărbatul are grijă să o răsfețe maxim, i-a pus pe deget un inel cu un diamant imens şi la mână un ceas Rolex bătut în diamante, care costă o avere.

Vicențiu Mocanu este un prosper om de afaceri din Vâlcea, cu două businessuri în domeniul imobiliarelor, al mobilei și materialelor de construcții. Conform informaţiilor apărute în presă, acesta ar vrea să-și extindă afacerile și în Dubai și are planuri inclusiv privind implicarea noii sale soții în firmă.

Artista primeşte semne după moartea mamei sale

Vedeta a trecut prin momente dificile, când şi-a pierdut mama şi a vorbit despre smenele pe care le primește de la ea, ori de câte ori trece prin situaţii grele. Cristina Spătar a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. Suferă foarte mult că nu o mai are fizic alături, îi lipseşte enorm blândeţea şi căldura ei.

„Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate.

În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a mărturisit Cristina Spătar.
Adauga un comentariu