Titlurile zilei

Cristina Târnoveanu, cel mai sexy model de videochat din Iași, este de negăsit, după ce și-a abandonat fetița în vârstă de 3 ani! Micuța va putea fi în curând adoptată!

Publicat: 03 iun. 2020
Cristina Târnoveanu, modelul de videochat apare pe mai multe site-uri de profil în ipostaze indecente. Tânăra și-a expus zonele intime și a fost, din câte se pare, plătită pentru asta
Cristina Târnoveanu pozează atrăgător pe site-urile de socializare

Cel mai sexy model de videochat din Iași, Cristina Târnoveanu, este de negăsit. Autoritățile o caută după ce și-a abandonat fetița. Povestea începe în toamna anului trecut, când vecinii tinerei au cerut ajutorul polițiștilor după ce au auzit în repetate rânduri plânsete din apartamentul în care modelul de videochat locuia împreună cu fetița ei

Cel mai sexy model de videochat din Iași este de negăsit. Cristina Târnoveanu, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost subiectul unei anchete demarate de polițiștii ieșeni și de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași după ce vecinii acesteia au cerut ajutor spunând că fetița tinerei este ținută încuiată într-un apartament. În noaptea de 6 spre 7 august 2019, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că dintr-un apartament se aud plânsete de copil.

O vecină de-a Cristinei Târnoveanu a cerut ajutor. Un echipaj de poliție a ajuns la adresa indicată, iar Cristina Târnoveanu a fost sunată și rugată să se întoarcă la apartamentul în care își lăsase fetița în vârstă de doi ani singură. Când tânăra s-a întors și a deschis ușa apartamentului, polițiștii au observat condițiile improprii în care minora era lăsată. A doua zi, oamenii legii s-au întors la domiciliul tinerei împreună cu reprezentanții DGASPC. Autoritățile au decis să o ia pe fetiță din grija mamei și să o plaseze într-un centru de plasament de urgență. Copila a ajuns la Spitalul „Sfânta Maria”, unde a stat inițial o perioadă, pentru că starea ei de sănătate nu era tocmai bună.

Fetița Cristinei Târnoveanu va putea fi în curând adoptată. Bunica și-a dat acordul pentru începerea procedurii

După ce a primit toată atenția medicilor, minora a auns în grija statului, iar acum ea se află în grija unui asistent maternal. De când a fost luată de stat, minora nu a fost vizitată de către mama ei, Cristina Târnoveanu. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași (DGASPC) au încercat să ia legătura cu femeia, însă nu au găsit-o.

„De când minorul se află în grija noastră, mama nu a venit să o viziteze niciodată. Am încercat să o căutăm pe mamă cu ajutorul Serviciul Public Comunitar de Evidența Persoanelor (SCLEP), însă nu a fost găsită. S-a luat legătura cu bunica fetei, care și-a dat acordul pentru deschiderea procedurii de adopție”, a precizat Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași.

Vă reamintim că după ce minora a fost luată din grija mamei, oamenii legii au vrut să afle dacă atunci când își lăsa copilul nesupravegheat în casă, în condiții inumane, era în deplinătatea facultăților mintale. După ce a fost expertizată de medici, s-a stabilit că aceasta avea discernământ în tot timpul în care și-a chinuit copilul.

Multe tinere din Iași care fac videochat au ajuns adevărate vedete după ce o parte dintre videoclipurile cu ele au ajuns publice

Mai multe tinere din Iași au ajuns peste noapte, cu sau fără voia lor, adevărate vedete de filme porno. Pe site-urile de filme pentru adulți au apărut tinere în ipostaze indecente, tinere despre care se spune că sunt din Iași. În majoritatea filmulețelor apar femei care întrețin relații intime. Unele dintre ele au fost probabil recunoscute pe site-urile de videochat, iar mai apoi imaginile au fost descărcate și postate pe alte site-uri, cu tot cu descriere.

Practic, așa s-a ajuns ca filmulețele să fie distribuite cu titluri ca acestea: „Studenta din Iași face sex”, „Alexandra din Iași este…”, iar exemplele pot continua. Chiar dacă fetele care fac videochat aleg de obicei să blocheze accesul utilizatorilor din România, iată că uneori se mai „scurg” filmulețe deocheate cu ele și ajung să fie văzute chiar de prieteni sau rude. La o simplă căutare pe Google apar zeci de filmulețe cu tinere din Iași. În spatele acestor filmulețe, uneori, se ascund și situații mai delicate.

Comentarii
 • Care adoptii?!…
  Trec zeci de ani pana reusesti sa adopti un copil. Aici este cea mai mare mafie!
  Toti salariatii din sistem tin la numarul de copii, pentru ca sunt platiti in functie de numar!
  Zac mii de copii in orfelinate si la 18 ani sint eliberati in … somaj!
  De ce nu se face ordine si in Casele de orfani?

 • „De ce nu se face ordine si in Casele de orfani?”

  PAI DA, TU AI VAZUT ANGAJATII DE CASE AU? VIN NUMA CU AUDI MERCEDES SI BMW LA MUNCA MERG IN GRECIA AU CASE NU STAU LA APARTAMENT IAU BANI MULTI TARE!!!!! DUREAZA 10-15 ANI SA ADOPTI UN COPIL EI AU SPORURI URIASE PENSII MARI APOI

 • Da cum de nu e nici un scandal pe internet ? La cat de tupeista e femeie aia ar fi comentat si vinovata daca era…. sau a-ți plătit pentru tăcere cum faceti voi ?

 • Este de negăsit dar aveti ultimele ei poze de pe instagram 🤣 dispărută? Dati-o in ziar..hai sa lipim pe Copou Afișe cu ea

Adauga un comentariu