Magazin

Cu acest suc facut in casa poti scapa de bolile de ficat si plamani, diabet si reumatism – Bautura inlocuieste multe medicamente

Publicat: 30 ian. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu acest suc facut in casa poti scapa de bolile de ficat si plamani diabet si reumatism - Bautura inlocuieste multe medicamente
1

Poate parea greu de crezut, insa cartofii pot fi folositi pe post de medicament extrem de puternic, cu rezultate reale. Putina lume stie dar acestia pot trata cu succes bolile de plamani, afectiunile respiratorii si ale ficatului, reumatismul si diabetul zaharat. Iata cum se prepara sucul de cartofi minune: mai intai curata-i de coaja si spala-i foarte bine, dupa care da-i pe razatoare si pune-i la fiert.

Ulterior ii poti stoarce cu ajutorul unei panze. Trebuie sa tii cont ca, pentru obtinerea unui pahar de suc este de nevoie de 4-5 cartofi mari. Pentru un gust mai bun, poti adauga in acest suc zeama de lamaie si o lingurita de miere. Consuma un pahar pe zi, timp de o saptamana; la final vei observa ca simptomele bolilor au disparut. Adeptii stilului raw vegan si unii vegetarieni recomanda tot mai des sucul de cartof crud pentru diverse boli si afectiuni. Vezi ce contine si ce beneficii are pentru organism cartoful crud.

Ce vitamine si minerale se gasesc in cartofi

Cartofii sunt plini de vitamine si minerale esentiale, dar majoritatea lumii ii consuma prajiti si astfel se pierd multe din substantele nutritive. Potrivit studiilor de specialitate, cartofii contin vitaminele A, C, E, PP si complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B12) si acid folic. Multa lume se fereste de cartofi, din cauza continutului de amidon, care este asociat cu faina si cu kilogramele in plus.

Nutritionistii recomanda cartofii in majoritatea dietelor, deoarece sunt o buna baza pentru o alimentatie sanatoasa si un organism care functioneaza normal. O mare parte din vitamine si mai ales minerale, precum si valoarea lui nutritiva totala se pastreaza atunci cand cartofii sunt fierti sau copti in coaja. Prajirea inseamna automat temperaturi mult mai amri, iar vitaminele sunt distruse. In plus, cartofii prajiti s-ar parea ca sunt plini de acrilamida, o substanta cancerigena periculoasa. Bineinteles ca si tipul de ulei in care sunt prajiti conteaza, dar oricum, multi nutrienti se pierd, iar cartofii prajiti ajung sa fie doar o bomba calorica, care ingrasa si face rau ficatului.

Cartoful crud, bun pentru stomac si bolile gastrice

Sucul de cartofi cruzi ajuta in tratarea si calmarea arsurilor gastrice, chiar si in cazurile grave de ulcer gastric, gastrite acide, cronice sau in bolile gastrice nervoase.

Sucul de cartof crud, bun pentru bolile nervoase

Cunoscut pentru efectul calmant, sucul de cartof crud, fie si amestecat cu morcovi, telina si fructe, este un bun remediu pentru starile de convalescenta dupa o boala. In plus, cartoful crud este recomandat si in perioade de surmenaj, oboseala cronica, astenie, insomnii, datorita aportului de vitamine si al efectului calmant. Fiert sau crud, cartoful ajuta la detoxifierea organismului, mai ales in cazul bolilor renale, unde actioneaza ca un diuretic puternic, dizolva sarurile de calciu din calculii renali.

Cartoful elimina si alte substante nocive, cum ar fi acidul uric, prezent in tesuturile bolnave de guta, reumatism si artroze.

Adauga un comentariu