Sport

Cu ce jucători de top este ademenit Adrian Mutu la FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu nu se uită la bani

Publicat: 28 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce jucători de top este ademenit Adrian Mutu la FC U Craiova 1948 Adrian Mititelu nu se uită la bani
Adrian Mutu a fost ofertat pentru a prelua FC U Craiova 1948, iar în acest sens Adrian Mititelu i-a și promis transferuri de top. Alexandru Chipciu pare capul de afiș al oltenilor din perioada de mercato ce va urma

FC U Craiova 1948 a promovat en-fanfare în Liga I și are intenția de a-și forma o echipă capabilă să se bată din nou cu granzii Ligii I. Adrian Mutu a fost ofertat pentru a prelua echipa, iar în acest sens Adrian Mititelu i-a și promis transferuri de top. Alexandru Chipciu (32 de ani) pare capul de afiș al oltenilor din perioada de mercato ce va urma.

Ce fotbaliști de top vrea să transfere FC U Craiova 1948!

Până în acest moment, singurul transfer oficializat de FC U Craiova 1948 este Juan Bauza, de la Csikszereda Miercurea Ciuc.
În afara lui Chipciu, pe listă s-ar mai afla și Adrian Stoian (30 de ani), mijlocaș aflat la final de contract cu Ascoli, echipă care s-a salvat de la retrogradarea în Serie C., dar și Valerică Găman (32 de ani). Fundașul central va deveni liber de contract vara aceasta și nu va mai continua la Astra după ce echipa a retrogradat.
Gicu Grozav (30 de ani), Antun Palic (32 de ani) și Daniel Paraschiv (22 de ani), atacantul revelație al celor de la Viitorul Pandurii, sunt alți fotbaliști aflați pe lista oltenilor.

Adrian Stoian, fan de mic al Universității Craiova

Adrian Stoian a semnat în ianuarie cu Ascoli, după ce s-a despărțit de Viitorul, club care la care a fost legitimat timp de jumătate de sezon. Stoian a mai evoluat în Liga 1 la FCSB, club la care a stat tot șase luni, intrând repede în dizgrația patronului Gigi Becali.
Dacă la nivelul Ligii 1 are jucate doar șase partide, mijlocașul dorit de FC U Craiova 1948 are o experiență bogată în fotbalul italian, unde a bifat 95 de apariții în Serie A, la Roma, Chievo, Genoa și Crotone, și alte 121 de meciuri disputate în divizia a doua, în tricoul Pescarei, lui Bari, Crotone, Livorno și Ascoli.
În sezonul recent încheiat, Adrian Stoian a evoluat în doar opt meciuri, cinci pentru Viitorul și trei la Ascoli.
Adrian Stoica este născut la Craiova și are tatuat pe braț emblema Universității Craiova.

Cum poate ajunge Alexandru Chipciu la FC U Craiova 1948

Alexandru Chipciu este, de asemenea, o țintă pentru nou promovata din Bănie. Fotbalistul mai are contract cu CFR Cluj până în 2022, însă faptul că nu se află printre titulari l-ar putea convinge să schimbe echipa. Clubul ar fi dispus să renunțe la Alex Chipciu, având în vedere salariul mare pe care îl încasează mijlocașul.

30.000 de euro este salariul lunar al lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj

De la transferul la Cluj, din ianuarie 2020, Alexandru Chipciu a evoluat în 47 de partide pentru CFR, reușind două goluri și cinci assist-uri.
Până la aducerea unor jucători pentru Liga I, FC U Craiova 1948 a început o „curățenie” la nivelul lotului, renunțând la Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda. De asemenea, clubul oltean s-a despărțit și de Eugen Trică, Adrian Mutu fiind favorit să devină noul antrenor al echipei, părțile purtând negocieri în ultimele zile.

Adauga un comentariu