Mozaic muzical

Cu ce se ocupă acum Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la “Românii au talent” – VIDEO

Publicat: 30 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce se ocupă acum Valentin Dinu spălătorul de mașini de la Românii au talent - VIDEO
Viata lui Valentin Dinu a luat o turnura extrem de spectaculoasa

Valentin Dinu făcea furori acum câțiva ani la emisiunea “Românii au talent”. Povestea lui de viață a impresionat jurații, iar vocea lui a făcut-o pe Andra să îl îndrăgească imediat. În prezent, se pare că toate lucrurile îi merg ca pe roate.

Cea mai recentă melodie lansată de acesta se bucura de un real succes, iar cariera muzicală a lui Valentin pare să meargă din ce în ce mai bine.

Cum a evoluat cariera lui Valentin Dinu

În anul 2011, Valentin urca pe scena de la “Românii au talent” pentru a-și încerca norocul. Pe atunci acesta lucra la o spălătorie auto. Întreaga lume a fost extrem de impresionata de vocea acestuia, iar jurații l-au trimis direct în Finală. Astfel, viața lui avea să se schimbe la 180 de grade după participarea la show-ul de la Pro TV.

Artistul a fost căsătorit și la scurt timp a devenit tată. Din nefericire căsnicia acestuia nu a durat prea mult. În anul 2012, la scurt timp după ce a divorțat, acesta a fost surprins alături de o brunetă focoasă. Pe plan profesional, însă, totul s-a așezat cum nu se putea mai bine. Andra Măruță i-a prezis o carieră muzicală înfloritoare și chiar așa a fost!

În ultimii ani, fostul finalist de la ”Românii au talent” a cântat la petreceri private, la nunțu și botezuri. A urmat apoi o colaborare cu Narcisa Moisa.

De curând Valetin Dinu a colaborat cu Theo Rose, iar melodia interpretată de cei doi a ajuns în trending-ul de pe Youtube până pe a doua poziție.

”Nici nu știți cât mă bucură faptul că piesa noastră a ajuns la inimile voastre și a ajuns pe locul 2 în Trending ! Ție, @theorose.official,  îți mulțumesc pentru privilegiul de a sta la braț cu tine și de a le transmite împreună oamenilor emoția sinceră și dragostea din această melodie!”, mărturisea Valentin Dinu după lansarea piesei.

Românii au talent, o emisiune de mare succes

Românii au talent este o emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș.

Juriul emisiunii este compus din Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andi Moisescu. Marele premiu este în sumă de 120.000 de euro. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.

Adauga un comentariu