Cancan

Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea de-a lungul timpului? Ce condiție trebuie să accepte tenismena pentru a fi soția lui Ion Ion Țiriac

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea de-a lungul timpului Ce condiție trebuie să accepte tenismena pentru a fi soția lui Ion Ion Țiriac
Actualul iubit al Soranei Cîrstea ține foarte mult la discreție, de aceea tenismena nu are voie să declare nimic despre familia acestuia

De-a lungul anilor, Sorana Cîrstea s-a iubit cu doi bărbați celebri. Vedeta a fost pentru trei ani împreună cu un tenismen, dar relația lor a luat sfârșit. Bărbatul a fost devastat după despărțire. În momentul de față, Sorana are o relație cu Ion Ion Țiriac.

Pentru a putea fi împreună cu celebrul fiu al milionarului, vedeta trebuie să respecte anumite condiții. De asemenea, fosta soție a bărbatului, Ileana Lazariuc a trebuit să le îndeplinească și ea.

Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea de-a lungul timpului?

Sorana Cîrstea este o celebră tenismenă în vârstă de 32 ani. Discretă fiind, aceasta a încercat să îți țină relațiile departe de ochii curioșilor. În trecut, vedeta a fost împreună cu Santiago Giraldo. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, din 2014 până în 2017. Bărbatul a fost foarte afectat de despărțirea de celebra tenismenă și s-a retras timp de 6 luni pentru a se recupera. Cu toate că relația lor era una ideală deoarece împărțeau aceeași pasiune și mergeau împreună în vacanțe, au ales în final să meargă pe drumuri separate. Apropiații cuplului au rămas șocați la aflarea veștii.

Ulterior, tenismena a început o relație cu fiul lui Ion Țiriac. La început, aceștia au ținut totul secret deoarece bărbatul era încă căsătorit. Pentru a-și păstra relația cu Ion Ion Țiriac, vedeta trebuia să îndeplinească anumite condiții. Aceasta nu trebuia să facă public sentimentele pe care le avea pentru bărbat și nu putea să îi cunoască cei doi copii. Condițiile au fost impuse de fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc. Mai mult de atât, bărbatul se vede în continuare cu mama băieților săi, iar Sorana Cîrstea nu poate comenta ieșirile acestuia.

Ce condiție trebuie să accepte tenismena pentru a fi soția lui Ion Ion Țiriac

Tenismena trebuie să respecte condițiile impuse de familia iubitului său pentru a-și păstra relația. Mai mult de atât, Ion Țiriac nu a acceptat-o din prima pe Sorana. Cu timpul, celebrul milionar a început să fie de acord cu relația lor, însă tenismena nu îi iesă din cuvânt acestuia. Când Ion Ion Țiriac s-a căsătorit cu Ileana Lazariuc, aceasta a fost nevoită să semneze un act asemănător cu cel al unui contract prenupțial. Fosta sa soție nu avea voie să divulge informații cu privire la familia Țiriac și i se lua orice drept asupra averii lui Ion Ion.

O clauză aflată în contract era faptul că în caz de divorț, Ileana Lazariuc primea un milion de euro, un apartament în valoare de două milioane de euro și 7000 de euro lunar pentru întreținerea copilului. Aceleași condiții îi sunt impuse și Soranei, tenismena fiind nevoită să semneze un act asemănător ca cel al fostei soții. Având în vedere că averea lui Ion Țiriac se ridică la suma de 1,3 miliarde de dolari, bărbatul dorește să își protejeze imperiul construit de-a lungul anilor. Pe lângă fiul său, acesta mai are și o fiică, Ioana Țiriac, căreia i-a dăruit un bolid de lux.

Actualul iubit al Soranei Cîrstea ține foarte mult la discreție, de aceea tenismena nu are voie să declare nimic despre familia acestuia.

Adauga un comentariu