Cultural

Cui îi va rămâne averea lui Mitică Popescu? Nu avea copii, dar se iubea de mai mulţi ani cu o angajată TVR

Publicat: 04 ian. 2023
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Cui îi va rămâne averea lui Mitică Popescu Nu avea copii dar se iubea de mai mulţi ani cu o angajată TVR
Mitica Popescu a murit la varsta de 86 de ani

Mitică Popescu în vârstă de 86 de ani s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2023, pe un pat al Spitalului Elias din București, lăsând în urmă o avere considerabilă. Deși nu avea copii, actorul se iubea în secret cu o femeie care i-a fost colegă la TVR.

Cu o carieră impecabilă și o viață pe care și-a dedicat-o tot timpul meseriei pe care a ales-o, marele actor nu a avut foarte mult timp pentru viața sa personală. Din acest motiv, nu a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis al său și anume acela de a deveni tată cel puțin o dată.

Cui îi va rămâne averea lui Mitică Popescu

Leopoldina Bălănuță a fost marea dragoste a lui Mitică Popescu, motiv pentru care acesta nu s-a mai căsătorit cu nicio altă femeie după moartea acesteia. Totuși, actorul a reușit să găsească o femeie care să îi fie alături și să îl îngrijească în ultimii săi ani din viață.

Potrivit unor informații apărute în presă în urmă cu câțiva ani, Mitică Popescu ar fi avut o relație cu o angajată TVR pe nume Constanța Economu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și pare că au devenit mai mult decât prieteni foarte buni.

Femeia este o împătimită a plimbărilor și a excursiilor, iar celebrul actor a fost surprins în nenumărate rânduri alături de aceasta. Gesturile romantice surprinse de-a lungul anilor i-ar fi făcut pe mulți să creadă că este vorba de o relație romantică și că Mitică Popescu se gândește să se recăsătorească.

În acest moment nu există detalii concludente cu privire la relația dintre cei doi, însă un lucru este cert. În cazul în care Constanța Economu ar fi avut recent o relație cu marele actor, acesta ar fi putut să îi lase ei toată averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor de muncă.

Mitică Popescu a vrut să păstreze discreția în privința stării lui de sănătate

Înainte de a muri, Mitică Popescu a ținut să nu facă publice detalii despre starea lui de sănătate. La un moment dat s-a aflat, însă, că marele actor a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar informația a fost confirmată chiar de către purtătorul de cuvânt Bogdan Oprița.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că se află în stare stabilă, cooperant și conștient”, dezvăluia Bogdan Oprița, pentru gândul.ro.

La scurt timp, a venit și prima reacție a lui Mitică Popescu, care a negat vehement că s-ar confrunta cu probleme de sănătate.

„Nu este adevărat nimic, este o glumă. Sunt ocupat acum, doamnă, vorbim altădată”, spunea actorul, cu puțin timp înainte de a muri, pentru click.ro.

Comentarii
  • Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe marele actor , Mitica Popescu . A-ti inebunit toti cu averile. Cui ii ramane. Ce va intereseaza ? Cui a avut grija de el.

  • Dumnezeu să-l odihnească în pace fara avere că acolo unde plecam nu ne trebuie avere doar patru schnduri ne trebuie .Fara avere .

  • comentariu,la ce ar putea folosi .omul numai ie , vorbe si placeri inutile.,e trist ,mori si nu mai stiin ca ai fost,,cei ramas s a se bucure de viata ,,, multe primaveri mie si tuturor, multi ani,<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>

  • Numai la ce ați acumulat de punct de vedere material vă interesează.La suflet vă gânditi, la ceea ce ați făcut în această viată pământeană, că de fapt sufletul inregistrează că o bandă magnetică totul.Asta contează, corpul este un „ambalaj” fără valoare după ce sufletul a plecat iar ce-ati acumulat din punct de vedere material este inutil după ce ai plecat. Așa suntem noi oamenii cât trăim pe pământ tot acumulăm, dacă vecinul are ceva, eu vreau și mai mult chiar dacă nu-i mi trebuie…

  • Dumnezeu să-l ierte!Interesant cât trăim pe pământ ne interesează doar să adunăm cât mai mult(case, mașini etc.) să avem mai mult decât vecinul, la faptele noastre nu ne prea gândim, la suflet că de fapt el este cel care pleacă, corpul e doar un „ambalaj” in suflet e inregistrată totă viața, toate faptele noastre. Cum pleacă cineva din această lume ne preocupă ce se itâmplă cu averea, cui rămâne, suntem că niște vulturi. Patetici am ajuns…

  • Averea, toată viața umblați după averi,de fapt cea mai mare avere e ce facem pt sufletul nostru ,nu pt trup, sa ne gândim mereu la cele sfinte,nu știi niciodată când vine sfârșitul ..

  • TOTUL ESTE TRECATOR …. TRECEM CA O UMBRA PE PAMANT …. DAR CAND PLECAM PENTRU TOTDEAUNA NU LUAM NIMIC CU NOI…. TREBUIE SA NE INGRIJIM DE SUFLET NU DE BOGATIE….. IN FATA LUI DUMNEZEU TOTI SUNTEM EGALI…….

  • TOTUL ESTE TRECATOR …. TRECEM CA O UMBRA PE PAMANT …. DAR CAND PLECAM PENTRU TOTDEAUNA NU LUAM NIMIC CU NOI…. TREBUIE SA NE INGRIJIM DE SUFLET NU DE BOGATIE….. IN FATA LUI DUMNEZEU TOTI SUNTEM EGALI…….

  • Cui a lăsat averea ? Iată răspunsul corect : averea lui a fost talentul. Averea adică talentul lui ni la lăsat noua tuturor care ne vom amintii mereu de el. Simplu.

Adauga un comentariu