Cancan

Culiță Sterp a făcut un anunț important în mediul online. Cum au reacționat internauții

Publicat: 20 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Culiță Sterp a făcut un anunț important în mediul online. Cum au reacționat internauții
Culiță Sterp a reușit să își facă toți fanii curioși, din momentul în care a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să le dea o veste foarte bună.

Fanii lui Culiță Sterp sunt pe jar din momentul în care artistul le-a spus că urmează să le dea o veste mare. Iată ce a anunțat artistul pe rețelele de socializare!

Artistul a reușit să își facă toți fanii curioși, din momentul în care a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să le dea o veste foarte bună. Acesta nu a oferit alte detalii care să îi facă pe aceștia să își dea seama despre ce este vorba, dar cu toate acestea, ei au avut diferite păreri în legătură cu ce urmează să anunțe.

Culiță Sterp a făcut un anunț important în mediul online

Manelistul i-a făcut pe fani să își expună părerile în secțiunea de comentarii. Unii au spus că este posibil să fie vorba despre găsirea seifului care i s-a furat în vară, alții au considerat că el și partenera sa de viață urmează să facă marele pas, iar alții au bănuit că Milan va avea un frățior sau o surioară.

„Cred că o să vă dau o veste bună curând!”, a spus Culiță Sterp în mediul online.

„Vei fi tătic a 2-a oara”, „Bine ar fi să găsești seiful, asta e o veste buna”, „Faci nuntă”, „Nuntă, copil, seiful sau restricția pentru străinătate. Oricare ar fi, Doamne ajută”, „O să avem un nepoțel”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor.

Recent, Culiță Sterp a oferit un ajutor nesperat pentru copiii dintr-un centru de plasament din Turda, după ce i-a vizitat împreună cu logodnica lui. Cei doi le-au făcut micuților o mare bucurie după ce i-au dus la mall unde au avut parte de multă distracție. Totodată, Culiță Sterp a invitat și alte persoane cu suflet mare să se implice în viața acestor copii.

Culiță Sterp a scăpat de control judiciar

Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, pe data de 17.11.2022, după ce a fost găsit sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, părăsind locul faptei.

Urmărirea penală în cazul cântărețului a fost extinsă, după ce s-a obținut un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.

Din fericire, artistul a scăpat de control de judiciar, putând părăsi țara, însă decizia nu este definitivă.

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis  IPJ Cluj.

Comentarii
Adauga un comentariu