Cancan

Culiță Sterp a fost ofertat să revină la Survivor! Ce spune manelistul despre Jador

Publicat: 19 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp a fost ofertat să revină la Survivor Ce spune manelistul despre Jador
Culiță Sterp s-ar duce la Survivor, de dorul fratelui său mai mic

Culiță Sterp recunoaște că a fost ofertat de producători să revină la Survivor, declarațiile manelistului survenind în urma scandalului recent în care a fost implicat fratele său. În ultima ediție a show-ului de supraviețuire, Iancu Sterp și Cătălin Moroșanu au fost gata să se ia la bătaie. Totodată, au existat anumite tensiuni și între fratele lui Culiță Sterp și Jador, din tabăra Faimoșilor.

Recent, Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp s-au certat la cuțite, după ce „faimoșii” au câștigat jocul de recompensă, cei doi fiind aproape să se bată. Atunci, spiritele s-au încins, iar „faimosul” și „războinicul” au fost despărțiți la timp de Cătălin Zmărăndescu. Mai mult, Iancu Sterp a avut și o discuție aprinsă cu Jador, care ar fi continuat în afara emisiunii între familia Sterp și familia cunoscutului manelist. În lumina ultimelor evenimente, Culiță Sterp s-a gândit să-și ia zborul spre Republica Dominicană.

Culiță Sterp a fost ofertat să revină la Survivor

Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost la un pas să se ia la bătaie, însă războinicul pare pus pe scandal cu toată lumea. Astfel, între Iancu și Jador a avut loc o discuție aprinsă, care ar fi continuat și-n afara emisiunii, între familiile acestora. Zilele trecute, Camelia Dumitrache, sora lui Jador, făcea dezvăluiri tulburătoare și o acuza pe mama lui Iancu de comentarii rasiste și jignitoare la adresa familiei sale.

Însă, după scandalul dintre Iancu, Moroșanu și Jador, se pare că producătorii emisiunii l-au sunat pe Culiță Sterp pentru a-l aduce la Survivor. Chiar manelistul a mărturisit că i s-au oferit mult mai mulți bani pentru a se duce în jungla dominicană, să ia parte la această experiență. Însă cântărețul a refuzat oferta bănoasă, deoarece are prea multe evenimente la care este nevoit să se prezinte. Totuși, a recunoscut că s-ar fi dus pentru a-și revedea fratele, mai ales după întreaga situație controversată care a apărut.

„M-au sunat din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat. Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei… m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a spus Culiță Sterp, într-un live.

Ce spune manelistul despre Jador

De asemenea, Culiță Sterp l-a tras la răspundere și pe Jador pentru discuțiile aprinse pe care faimosul le-a avut cu fratele său mai mic. Doar că, seara trecută, a făcut declarații surprinzătoare despre „amicul” său. Cântărețul susține că nu îi poartă dușmănie, doar că s-a supărat pentru că era vorba despre fratele lui. Chiar și așa, Culiță este de părere că Jador este un bărbat sufletist, nicidecum un om rău.

„Îmi mențin ceea ce am spus, nu e ok ceea ce a făcut în legătură cu fratele meu. Eu nu am nicio treabă cu el și nici nu am dușmănie pe el, Doamne ferește. E o chestie strict legată de competiție și știu că el nu e un om cu suflet rău, că poate a doua zi îi pare rău de ce a zis. Dar e vorba de fratele meu, eu nu pot să nu mă bag pentru ei, pentru familia mea eu… poate să-mi zică oricine ce mi-ar zice, că eu nu mă supăr, dar când e vorba de familia mea nu pot, pentru ei intru în mormânt dacă e nevoie”, a continuat artistul.

Adauga un comentariu