Cancan

Culiță Sterp şi Jador au rămas faliţi!? Ce s-a întâmplat cu succesul celor doi cântăreţi

Publicat: 25 oct. 2020
jador si culita sterp
Culiță Sterp şi Jador au rămas faliţi. Cei doi artisti au fost pacaliti pe plan muzical

Culiță Sterp şi Jador au rămas faliţi!? Asta este întrebarea momentului care şi-o pun fanii celor doi cântăreţi. Mai exact, cei doi au fost păcăliţi în domeniul pe care îl cunosc cel mai bine, respectiv cel muzical.

Când lumea lor părea că nu poate fi mai plină de succes şi prosperitate, iată că Jador şi Culiță Sterp s-au lovit de o ”gaură” financiară de neînlocuit. Cei doi au fost păcăliţi pe plan muzical.

Culiță Sterp şi Jador au rămas faliţi!?

Totul s-a întâmplat din cauza unui cântăreţ albanez, ale cărui acorduri muzicale au fost împrumutate pentru piesa lui Jador şi a lui Culiță Sterp. Piesa a avut un succes rapid pe internet, reuşind să stea zile bune în Trending pe YouTube. Mai mult, s-a bucurat de foarte multe vizualizări, în jur de 10 milioane de oameni urmărit clipul.

Culiță Sterp a povestit că el şi Jador au încheiat o înţelegere cu cântăreţul albanez, care se pare că nu şi-a ţinut partea. Acesta a solicitat că piesă să fie ştearsă de pe contul de Youtube al lui Culiță Sterp şi că toţi banii de pe urmă acesteia să ajungă în conturile lui.

„Eu vorbisem cu băiatul ăla care cânta originală, din Albania. Am prinţul cu el (n.r. print-ul conversaţiei) şi l-am întrebat dacă putem să facem un cover după piesa lui. Până la urmă nu a fost cover că am piesa seamănă cam 70%. Cover înseamnă să semene 100%. Noi am schimbat ritornele, am schimbat multe chestii şi a zis că da, putem să facem, nicio problemă”, a precizat Culita Sterp, conform Playtech.

Piesa a dispărut de pe conturile lui Jador şi Culiță Sterp, însă a fost urcata pe contul albanezului, care se bucura acum de tot succesul cântăreţilor romani.

Jador, dezvăluiri despre copilăria sa grea

Cântăreţul Jador a avut parte de momente grele în tinereţe. Chiar dacă acum el duce un stil de viaţă extravagant, situaţia nu a fost roz întotdeauna. El povestea că nu a avut niciodată camera lui proprie şi dormea cu fraţii lui. El a povestit că la început lucra la un restaurant unde a îndurat multe nedreptăţi.

„Am fost scuipat, umilit, jignit. Cântăm la un restaurant, eram la început şi era un băiat acolo… eu îmi doream foarte mult să cânt şi băiatul mi-a spus să cânt, nu avea cum să nu îi placă şi mi-a spus să rămân acolo. Şi aveam o raţie de făcut, trebuia să fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am început treaba asta. Terminăm uneori la 2 noaptea, stăteam până la 5 în frig. Eu am muncit şi mi-a fost foarte greu”, a povestit cântăreţul.

În casa cea veche, din Bucureşti, Jador ţinea teancurile cu bani într-un dulap, la vedere.

Jador a recunoscut public că este dezamăgit profund

Cântărețul recunoaște că suferă din dragoste. El le-a povestit fanilor că este îndrăgostit și cum a fost dezamăgit profund de către misterioasa femeie. În cadrul emisiunii de la ”Antena Stars”, Jador a spus că în urmă cu ceva timp a găsit o femeie pe care o place cu adevărat. După ce s-a îndrăgostit de tânăra domnișoară, ea la lăsat cu un gust amar.

Artistul a fost dezamăgit de faptul că ea ar fi ”făcut prostii”, așa cum spune chiar el. Acesta susține că este destul de confuz și că este pregătit să se lase păgubaș când vede că poate avea o relație așa cum dorește.

”Sincer, zilele plăcute mi-a plăcut de o fată și am auzit că și aia face prostii. Mă las păgubaș. Sufăr în momentul de față după o fată de care sunt îndrăgostit. Nu știu ce e în capul meu. Nu mă mai întrebați de dragoste că nu vreau să mai aud de ea… Ba da”, a spus Jador la Antena Stars.

Adauga un comentariu