Cancan

Jador trăiește o adevărată dramă. Mama lui este foarte bolnavă

Publicat: 01 sept. 2020
Jador trăiește o adevărată dramă
Jador trece printr-o mare suferință deoarece mama lui este grav bolnavă

Jador trăiește o adevărată dramă. Îndrăgitul interpret de manele trece prin clipe foarte grele deoarece mama lui este bolnavă. Artistul spune că uneori nici nu se poate concentra asupra carierei sale. Și aceasta deoarece gândul îi fuge la cea care i-a dat viață.

Artistul suferă foarte mult din cauza faptului că mama sa este bolnavă. Chiar dacă a crescut, manelistul este „încă băiatul mamei„, iar suferința femeii îi provoacă multă durere. Artistul are o relație foarte apropiată cu cea care i-a dat viață. Aceasta este prima persoană pe care o sună dimineața să vadă cum se mai simte și să îi povestească ultimele noutăți din viața lui. Atunci când este departe de ea, fiind plecat în străinătate, la concerte, cântărețul îi duce dorul și îi poartă grija.

Jador trăiește o adevărată dramă

Până în momentul de față, mama lui Jador reprezintă cea mai importantă prezență feminină din viața lui. Așadar, nu este de mirare faptul că acesta este vizibil afectat de faptul că femeia care l-a născut se confruntă cu probleme de sănătate.

Jador mărturisea, recent, că își ajută familia de fiecare dată când are ocazia, trimițând bani acasă. Manelistul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor Antena Stars. Astfel, el le-a dezvăluit acestora, în emisiunea „Jador Adevărat„, că mama sa este grav bolnavă.

Totodată, el a mărturisit că această suferință îi taie tot cheful de distracție și chiar de muncă. În ciuda acestui fapt, Jador își face „datoria” de artist, oprindu-se de fiecare dată să facă poze sau să le dea autografe fanilor.

„E bolnavă rău mama. Îți dai seama că nu-mi arde când e supărată ea rău să vin să fac o poză sau să vină 30 de oameni să stau jumătate de oră să fac poză, să mă opresc în stradă să fac poză, dar trebuie, că te iubesc oamenii”, a spus cântărețul de manele.

Cum a pierdut-o pe Andra Volos

Andra Volos își amintește că, pe când era la Puterea Dragostei, a interesat-o Jador, și el concurent în cadrul aceluiași realityshow. Mai mult, Andra spune că s-a sărutat cu artistul. Totul s-a întâmplat înainte de a începe relația cu Bogdan Mocanu, nimeni altul decât prietenul lui Jador. Andra povestește cum s-a furișat în casă, la Istanbul, unde se făceau filmările, întâlnindu-se, în secret, cu Jador. A vrut o relație cu el, dar după primul sărut și-a dat seama că nu este acea atracție.

„M-am sărutat cu el, dar… nu am simțit atracție. Pentru mine contează să simt ceva când mă sărut cu cineva. Cu Jador nu a fost nimic. El plângea și atunci după Simina, plus că eu nu mă vedeam cu el în viitor. Atât a fost. Nu înțeleg de ce a făcut el atâta tam-tam”, a mărturisit Andra Volos.

Însă lăsând la o parte toate acestea, Jador trăiește o adevărată dramă din cauza suferinței mamei sale.

Adauga un comentariu