Cancan ultimă oră

Cum arată casa de 300.000 de euro a lui Jador?

Publicat: 22 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului din țara noastră, așa că nu este de mirare că îți permite să aibă un stil de viață luxos. Recent, artisul anunța că se mută din București.

Unde stă Jador. Are o casă de lux

Jador a stat o vreme în București, dar cum nu îi place aglomerația, acesta a decis să se mute și a ales un oraș care este pe placul lui. Astfel, Jador a ales să stea în Brașov, într-un apartament mare.

„Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare. Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus Jador.

Jador, dezvăluiri despre copilăria sa grea

Totuși, Jador nu a avut mereu parte de acest stil de viață. El povestea că nu a avut niciodată camera lui proprie și dormea cu frații lui. El a povestit că la început lucra la un restaurant unde a îndurat multe nedreptăți.

„Am fost scuipat, umilit, jignit. Cântăm la un restaurant, eram la început și era un băiat acolo… eu îmi doream foarte mult să cânt și băiatul mi-a spus să cânt, nu avea cum să nu îi placă și mi-a spus să rămân acolo. Și aveam o rație de făcut, trebuia să fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am început treaba asta. Terminăm uneori la 2 noaptea, stăteam până la 5 în frig. Eu am muncit și mi-a fost foarte greu”, a povestit cântărețul.

În casa cea veche, din București, Jador ținea teancurile cu bani într-un dulap, la vedere.

Jador este în doliu! Cântăreţul a făcut anunţul cu lacrimi în ochi: „Viaţa e foarte dură…”.

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, Jador, este în doliu. Îndrăgitul artist a mărturisit că familia sa este îndoliată după ce un prieten bun de-al tatălui său s-a stins din viaţă. Canteretul a făcut un anunţ trist în cadrul serialului sau, „Jador Adevărat”.

Jador este în doliu. Un prieten bun de-al tatălui său s-a stins din viaţă

Jador este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România. Artistul se bucura de un adevărat succes cu noile piese pe care le scoate pe bandă rulantă. Cu succesul, vin şi sacrificiile, iar Jador nu uita niciodată de persoanele dragi din viaţa lui. În serialul „Jador Adevărat”, artistul a mărturisit că familia sa este îndoliata după ce un prieten bun de-ai tatălui său s-a stins din viaţă. De supărare, Jador a lovit cu pumnul în uşa din apartamentul său, în care a lăsat o gaură.

Cu lacrimi în ochi, Jador a făcut anunţul trist.

„Viaţa e foarte dură. (…) Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat, în acelaşi timp. I-a murit tata unui prieten de-al meu şi am fost aseară la priveghi. Mi-am dat seama că uit să stau cu mama şi cu tata şi doar muncesc. Nu mai vreau să muncesc aşa mult”, a mărturisit manelistul.

Adauga un comentariu