Cultural

Cum a ajuns să arate Margherita de la Clejani. A fost văzută la Londra după ce nimeni nu mai știa nimic de ea

Publicat: 04 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a ajuns să arate Margherita de la Clejani. A fost văzută la Londra după ce nimeni nu mai știa nimic de ea
Transformarea uimitoare a Margheritei de la Clejani a stârnit valuri de reacții pe internet după concertul din Londra

Toată lumea a rămas uimită de cum a ajuns să arate Margherita de la Clejani după ce s-a retras din spațiul public.

Vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor de mai bine de un an, după o serie de controverse și incidente nefericite. În urmă cu ceva timp, a fost prinsă drogată la volan, iar în 2022 a fost victima unei agresiuni cu un cuțit pe stradă. Recent, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a revenit în atenția publicului.

Cum a ajuns să arate Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a dispărut din lumea mondenă și din concertele alături de părinții ei, stârnind curiozitatea fanilor. Ioniță de la Clejani a declarat că fiica sa a renunțat la showbiz pentru a se dedica afacerilor.

Totuși, spre surprinderea tuturor, Margherita a revenit pe scenă pe 31 martie, la un concert în Londra, unde a cântat alături de părinții ei în fața românilor stabiliți acolo.

@onofreialina♬ sunet original – Onofrei Alina

O nouă imagine a Margheritei de la Clejani a fost dezvăluită la concert unde a cântat alături de Ioniță și Viorica de la Clejani. Revenirea sa pe scenă a stârnit emoții și a demonstrat că pasiunea pentru muzică o va ghida mereu.

De-a lungul timpului vedeta a fost implicată în mai multe scandaluri, iar la un moment dat a fost nevoită să plătească o amendă de 16.000 de lei pentru a nu ajunge la închisoare.

Imaginile cu aceasta au ajuns virale

Transformarea uimitoare a Margheritei de la Clejani a stârnit valuri de reacții pe internet după concertul din Londra. Fanii au fost uimiți de noua imagine a artistei, abia recunoscând-o în imaginile virale. Pe TikTok, comentariile au curs, mulți internauți apreciind curajul Margheritei de a depăși problemele din trecut și încurajând-o să urmeze exemplul părinților ei, dedicându-se muzicii.

„Nu prea seamănă cu Marga/ Puternică mama Viorica. O familie care cred că a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă/ Și-a revenit Marga/ Cântă frumos Margherita, îmi pare bine că şi-a revenit. Viorica   cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină. Frumoasă familie/ Mă bucur să o văd pe Margherita/ Margherita, urmează-ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofa de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ți-ai dori cu adevărat și ai eclipsa restul vedetelor!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, după ce au revăzut cum a ajuns să arate Margherita de la Clejani pe scenă.

Adauga un comentariu