Cancan

Cum a fost surprins Șerban Huidu. E clar că legile nu sunt pentru el

Publicat: 24 sept. 2020
Cum a fost surprins Șerban Huidu
Lui Șerban Huidu pare să nu-i pese de măsurile de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2

Cum a fost surprins Șerban Huidu. Realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” face ce face și reușește să iasă din nou în evidență. De data aceasta a fost filmat în repetate rânduri cum ignoră cu bună știință măsurile de protecție împotriva noului coronavirus.

Șerban Huidu pare să ignore cu bună știință toate măsurile sanitare de protecție impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a fost filmat în timp ce ieșea dintr-o agenție de publicitate, fiind însoțit de încă o persoană alături de care a stat destul de aproape. În timp ce persoană respectivă purta masca pe față, chiar dacă era în aer liber, Huidu o ține strâns în mâna stânga.

Cum a fost surprins Șerban Huidu

În imaginile surprinse de paparazzi, Șerban Huidu nu a respectat distanțarea fizică, însă aceasta nu este singura măsură ignorată. Apoi, prezentatorul dă mâna cu prietenul său la plecare. Iar acest lucru este complet interzis de către medicii din toată lumea în această perioadă. Prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a fost filmat de paparazzi cum nu respectă măsurile sanitare. Totodată, celebrul prezentator de la Prima TV nu s-a dezinfectat după ce a dat mâna cu amicul sau.

Sursa citată mai arată că, după despărțirea de amicul său, Șerban Huidu s-a dus la mașină și a plecat spre o altă locație. Huidu a mers la sală, luându-și din portbagaj geanta cu toate lucrurile necesare pentru antrenament. În imaginile filmate de paparazzi nu mai apare cu masca de protecție în mâna, probabil a lăsat-o în mașină. Având în vedere că în spațiile închise masca este obligatorie, posibil ca Șerban Huidu să fi avut una de rezervă în geantă.

Ce crede Șerban Huidu despre virus și medici

„Colac peste pupăză sistemul medical clădit în 30 de ani pe pile și cumetrii, pe sinecuri și incompetențe își arată adevărata față. Una hâda și știrbă, în țara unde fiul unui securist și-a făcut firmă de adus medicamente, în spitalul altui fiu de securist (…), sistemul medical a devenit așa o pușculiță pentru partide și politicieni.

Lumea a sărit ca opărită când doctorii au început să își dea demisiile și să fugă care încotro. Țin să le reamintesc acestor deontologi, că până și în avion, în caz de depresurizare, ești rugat să îți pui tu primul masca și apoi să ajuți copiii. Nu e egoism, e realitate. Numai un om apt îi poate ajuta pe ceilalți. Un doctor fără protecție devine un focar de infecție pentru ceilalți pacienți”, scria Șerban Huidu acum ceva timp pe blogul personal.

Însă dacă ne gândim cum a fost surprins Șerban Huidu, comportamentul acestuia contravine celor afirmate de el.

Adauga un comentariu