Cancan

Cum a petrecut Dana Budeanu de Crăciun și cum și-a decorat casa. A purtat o ținută superbă la masa festivă

Publicat: 27 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a petrecut Dana Budeanu de Crăciun și cum și-a decorat casa. A purtat o ținută superbă la masa festivă
Dana Budeanu pune mare preț pe sărbătoarea Crăciunului, care este perioada ei preferată din an

Dana Budeanu a împărtășit, de Crăciun, câteva imagini din care se poate vedea cum și-a decorat casa pentru această sărbătoare. Creatoarea de modă s-a păregătit cum a știut ea mai bine pentru perioada ei favorită din an. În ceea ce o privește pe Dana Budeanu, aceasta a strălucit la propriu într-o ținută superbă.

De Crăciun, vedetele au împărtășit pe Instagram și pe Facebook imagini din căminul lor, din jurul bradului împodobit sau de la masa îmbelușugată. Creatoarea de modă Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale câteva poze superbe cu decorul de Crăciun din casa ei, dar și cu meniul ei preferat: dulciurile, potrivit LPF.

Cum a petrecut Dana Budeanu de Crăciun și cum și-a decorat casa

Lux, eleganță, rafinament, o masă aranjată așa cum scrie în codul bunelor maniere, sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, farfurie și cuțit pentru unt, crini albi pe masă, lumânări albe sub formă de brăduți, candelabre masive, un brad înalt, natural, împodobit elegant și un tort alb, apetisant, cel mai probabil cumpărat de la cofetăria prietenei sale, Daciana Sârbu.

În mare, așa a arătat Crăciunul Danei Budeanu, atât cât a lăsat ea să se vadă pe Instagram, acolo unde are aproape 500.000 de urmăritori. În fiecare an, creatoarea de modă pune mare preț pe sărbătoarea Crăciunului, spunând de nenumărate ori că este perioada ei preferată din an.

Nici anul acesta nu a făcut rabat la standardele ei. În galeria foto sunt mai multe imagini din casa Danei Budeanu, care pot fi sursă de inspirație pentru cei care își doresc un aranjament de cinci stele, de Sărbători.

În antiteză cu aranjamentul luxos, un detaliu de pe masă a atras atenția în mod pozitiv. Dana nu a putut renunța la clasicele savarine, prăjiturile copilăriei noastre, care stau pe masă, la loc de cinste, lângă o farfurie plină de „choux-uri”. Însă din meniu nu a lipsit nici caviarul.

Într-una dintre imaginile cu tematică de Crăciun, publicate de Dana Budeanu, vedeta apare într-o superbă rochie roșie, creație proprie. Rochia se numește „Bloom Monica” și costă 1600 de lei.

Discursul viral al creatoarei de modă depre Crăciun și Revelion

Anul trecut, pe TikTok s-a viralizat un discurs ironic și totodată haios, prin care Dana Budeanu deplânge soarta bărbaților înainte de Sărbători.

„Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați. De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă.

Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion. El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul. Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun. Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele. Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?”.

Adauga un comentariu