Cancan ultimă oră

Cum a reacționat Betty Vișănescu în momentul în care a fost invitată de un bărbat misterios în oras

Publicat: 13 ian. 2022
Cum a reacționat Betty Vișănescu în momentul în care a fost invitată de un bărbat misterios în oras
Un domn misterios a invitat-o astăzi la un suc, iar răspunsul pe care l-a oferit Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a uimit pe toată lumea

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul său de viață, de la o vârstă destul de fragedă, însă este în continuare asaltată de către fanii ei. Un domn misterios a invitat-o astăzi la un suc, iar răspunsul pe care l-a oferit Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a uimit pe toată lumea.
Fără să mai țină cont de faptul că este căsătorită și are și un copil, domnul respectiv i-a scris un mesaj pe rețelele de socializare și i-a propus să iasă cu el la o întâlnire, în oraș. Betty Vișănescu i-a răspuns în scurt timp bărbatului.

Ce a spus Betty Vișănescu când un bărbat a invitat-o în oraș

Așadar, pe contul său personal de Instagram, în drum spre un eveniment, Betty Vișănescu a avut ceva timp liber și a decis să stea de vorbă cu cei care o urmăresc în mediul online, organizând o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Bineînțeles, în cel mai scurt timp, căsuța de întrebări a fost asaltată cu tot felul de mesaje și, printre ele, s-a strecurat și o propunere venită din partea unui domn căruia nu i-a dezvăluit identitatea.

Bărbatul a întrebat-o direct și cât se poate de simplu: ”Când te scot la un suc”. Ulterior, fiica lui Florin Salam a făcut publică întrebarea domnului respectiv și a împărtășit situația cu întreaga sa comunitate.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Betty Vișănescu s-a îndrăgostit de soțul ei după un an

Ei bine, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, nu putem spune decât că Betty Vișănescu i-a dat un răspuns pe măsură.

„Să înțeleg că te ocupi cu sucuri? O să te sune soțul meu să cumpere și el câteva”, a fost răspunsul cântăreței.

La începutul acestei luni, Betty Vișănescu și soțul ei, Cătălin, au sărbătorit 7 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Matthias, care le face zilele mai frumoase. Fiica lui Florin Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu au mărturisit de mai multe ori că se înțeleg de minune și că nu există neînțelegeri în mariajul lor.

Mai mult decât atât, Betty Vișănescu a recunoscut că nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

„Mă îndrăgostesc extraordinar de greu. După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu”, a spus Betty Vișănescu, pe contul ei de Instagram, acum ceva vreme.
Adauga un comentariu