Cancan ultimă oră

Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se căsătorește cu Edward Sanda!

Publicat: 16 apr. 2021

La mai bine de șapte luni de când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit, frumoasa artistă a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se căsătorește cu alesul inimii sale. Mai mult, viitoarea mireasă a oferit noi informații despre cununia civilă care va fi una destul de restrânsă, având în vedere că nu a trecut criza epidemiologică.

Talentata cântăreață a primit inelul de logodnă de la Edward Sanda chiar de ziua ei de naștere, pe 6 octombrie 2020, când și-a sărbătorit majoratul. Cleopatra Stratan și partenerul său de viață își doresc să ducă mai repede relația la următorul nivel, astfel că au făcut pregătiri intense pentru cununia civilă care ar urma să fie vara aceasta… Desigur, din motive obiective, ea nu și-a dorit să spună data exactă în care va deveni soția lui Edward Sanda.

Viitoarea mireasă a dezvăluit însă cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se căsătorește cu Edward Sanda.

“Tata a dat OK-ul mult mai devreme, înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: «Să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun». (…).

Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r.: cununia), în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r.: despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face Paștele în Chișinău
“Am venit singurică la București, dar duminică o să plecăm împreună, eu cu Edi. Îl iau la Chișinău. O să stăm cam vreo două, trei săptămâni. Prindem împreună Paștele acolo.

Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a mai mărturisit vedeta.

Cleopatra Stratan a vorbit și despre relația pe care o are cu viitorii socri: “Părinții lui (n.r.: Edward Sanda) au devenit și ai mei și sunt niște oameni superbi pe care îi respect, îi iubesc și îi ador din toată inima”.

Adauga un comentariu