Cancan

Cum a slăbit Oana Roman. ”Grăsimea îngheţată stă 70 de minute, apoi se elimină natural din corp”

Publicat: 18 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a slăbit Oana Roman. Grăsimea îngheţată stă 70 de minute apoi se elimină natural din corp
Pentru a slabi, Oana Roman face o procedură care îngheață localizat grăsimea la -11 grade, care apoi se elimină

Pentru fiica fostului premier, kilogramele în plus au fost întotdeauna o mare problemă. Acum, după transformarea prin care a trecut, toată lumea se întreabă cum a slăbit Oana Roman. În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, Oana a dat detalii despre modul în care a scăpat de kilogramele dedorite.

Cum a slăbit Oana Roman. Ce tratamente face pentru a scăpa de grăsimea nedorită

Oana Roman a impresionat pe toată lumea cu silueta pe care o afisteaza în ultima vreme, aceasta reuşind să slăbească foarte mult. Invitată la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Oana Roman a explicat la ce tratamente recurge pentru a scăpa de grosimea nedorită.

”Nu pot merge la sală, pentru că am o operaţie foarte mare la abdomen. Fac o procedură care îngheaţă localizat grăsimea la -11 grade, care apoi se elimină. Simţi durere foarte puţin, 2-3 minute, după care nu mai simţi nimic. După ce se termină procedura, simţi puţin locul amorţit. Grăsimea îngheţată sta 70 de minute, apoi se elimină natural din corp”, a detaliat Oana Roman, relatează spynews.ro.

Vedeta a vorbit şi despre alimentaţia pe care o are. Oana Roman a afirmat că mănâncă tot ce doreşte, însă în cantităţi foarte mici.

”Mănânc absolut orice vreau eu. Zahăr, dulce, pâine, carne, paste. Dar mănânc cât o vrăbiuţă. Mănânc şi puţin şi rar. Am minimum 14 ore între ultima masă şi prima masă”, a completat ea.

Oana Roman, în body şi cu formele la vedere. Vedeta s-a transformat complet în ultima perioadă

Oana Roman a slăbit spectaculos şi se bucura de o siluetă de vis, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna. Chiar şi aşa, vedeta este conştientă că mai are mici imperfecţiuni ici-colo, însă, ştie cum să le ascundă foarte bine. Super sexy, într-un body şi cu formele la vedere, Oana a făcut furori pe reţelele de socializare!

Pe lângă faptul că este o femeie de succes, Oana Roman se poate considera pe deplin împlinită. Are o familie frumoasă, un soţ iubitor şi în sfârşit a ajuns la silueta mult visată dintotdeauna. Vedetă a câştigat lupta cu kilogramele în plus şi se bucura acum de un corp demenţial şi nişte forme, mamă, mama!

Oana Roman, în body şi cu formele la vedere

Şi pentru că arată super bine, Oana nu ezită să pozeze şi mai sexy. Recent, blondina a postat o fotografie într-un body super mulat şi a lăsat la vedere doar ce Marius vede acasă, în aşternuturi. Ipostaza incendiara a vedetei a venit însoţită şi de un mesaj, prin care Oana le-a spus tuturor că, deşi a slăbit, încă poartă lenjerie modelatoare.

Body-ul respectiv îi ascunde Oanei micile imperfecţiuni, mai ales că blondina a avut mai multe probleme în zona abdominală după ce a născut.

”Deşi am mai slăbit, încă port lenjerie modelatoare ce mă ajută să mai ascund anumite imperfecţiuni şi să mi strângă şi zona abdomenului unde am suferit o intervenţie majoră după ce am născut şi am avut complicaţii în urma cezarianei.”, a scris ea pe contul de Instagram

Şi cum este iubita şi apreciată de toată lumea, Oana a primit sute de mesaje din partea doamnelor şi domnişoarelor, curioase să afle totul despre lenjeria modelatoare şi despre beneficiile ei. Ce să mai, Oana Roman este un adevărat influencer!

Vezi aici cum arată Oana Roman în body

Adauga un comentariu