Cancan

Oana Roman a vorbit despre Petre Roman. Detalii incredibile au ieșit la ideala

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Roman a vorbit despre Petre Roman în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV. Fiica fostului premier al României a dat detalii mai puțin cunoscute despre acesta. Oana a spus că în familia ei s-a pus mereu preț pe educație, care era foarte stricta.

Totodată, aceasta a vorbit și despre mama și bunica ei și despre bunele maniere.

„La noi a fost dintotdeauna democrație în familie. (…) Mama era foarte puternică. Ea și-a început cariera mai devreme, fiind și mai mare decât tata ca vârstă. Era cumva o persoană pe care noi o vedeam drept exemplu, model. Mama muncea foarte mult. Era șef de secție la radio pe limba arabă. Venea foarte târziu acasă.

Am avut o guvernantă de mică. O nemțoaică pe care o chema Cici care nu era rea și pe care am iubit-o din tot sufletul. A fost că o bunică pentru mine. Și mama și tata aveau fiecare personalitatea lui”, spune Oana Roman.

„Am primit o educație foarte strictă din punctul de vedere al manierelor. Vine de la bunica din partea mamei pentru care, ea fiind soție de ambasador 35 și ceva de ani, totul trebuia să fie că la carte…”

Oana Roman a vorbit despre Petre Roman

“Tata este absolut obsedat de curățenie și ordine. (…) Mă responsabiliza tot timpul. Ai greșit, plătești. Nu-mi era frică de el, dar era o autoritate. Eu am fost un copil ne-cuminte și cam băiețoi. Alor mei le era frică să nu pățesc ceva.

Noi stăteam la Victoriei și mergeam la joacă spre Cișmigiu. Uitam să vin la timp acasă, ajungeam și-l vedeam transfigurat. Se gândea că am pățit ceva. Mi-am luat-o de câteva ori de la el pentru că am ajuns târziu acasă”, a mai spus vedeta.

În brațele cui se refugia vedeta în momentele de tristețe

În momentele sale de tristețe, Oana Roman spune că nu se refugia în brațele nimănui.

„Eu nu mă plângeam la ei mei. (…) Mă mai guduram la Cici. Eu am refuzat să merg la grădiniță. Am fost la o creșă privată și apoi m-a trimis mama la sora bunicii mele, la țară la Râmnicu-Vâlcea. Acolo a fost foarte bine. (…) Eram foarte răsfățată. Eram extrem de fericită”, mai spune.

Cu trecere anilor Oana a realizat că felul în care a fost crescută a ajutat-o să fie mai puternică și să facă față surprizelor neplăcute apărute în viața ei.

Ce a spus despre Oana Roman despre operatia de slăbire

În doar opt luni, Oana Roman a reuşit o remodelare de invidiat a corpului săi. Fără să apeleze la o operaţie de slăbire însă cu un adevărat tur de forţă, Oana a reuşit să câştige lupta cu kilogramele în plus.

Oana Roman a vorbit despre operaţia de slăbire după ce a slăbit foarte mult, lucru observat si de persoanele ce o urmaresc in mediul online. Internauţii au acuzat-o ca a apelat la operaţie, iar Oana a vrut să lămurească odată pentru totdeauna situaţia. Sătulă de critici aceasta a arătat cum a reuşit să piardă în mod natural kilogramele în plus de care era foarte jenată de atatia ani.

Adauga un comentariu