Cancan ultimă oră

Oana Roman, în body și cu formele la vedere. Vedeta s-a transformat complet în ultima perioadă

Publicat: 02 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Roman a slăbit spectaculos și se bucură de o siluetă de vis, așa cum și-a dorit dintotdeauna. Chiar și așa, vedeta este conștientă că mai are mici imperfecțiuni ici-colo, însă, știe cum să le ascundă foarte bine. Super sexy, într-un body și cu formele la vedere, Oana a făcut furori pe rețelele de socializare!

Pe lângă faptul că este o femeie de succes, Oana Roman se poate considera pe deplin împlinită. Are o familie frumoasă, un soț iubitor și în sfârșit a ajuns la silueta mult visată dintotdeauna. Vedeta a câștigat lupta cu kilogramele în plus și se bucură acum de un corp demențial și niște forme, mamă, mamă!

Oana Roman, în body și cu formele la vedere

Și pentru că arată super bine, Oana nu ezită să pozeze și mai sexy. Recent, blondina a postat o fotografie într-un body super mulat și a lăsat la vedere doar ce Marius vede acasă, în așternuturi. Ipostaza incendiară a vedetei a venit însoțită și de un mesaj, prin care Oana le-a spus tuturor că, deși a slăbit, încă poartă lenjerie modelatoare.

Body-ul respectiv îi ascunde Oanei micile imperfecțiuni, mai ales că blondina a avut mai multe probleme în zona abdominală după ce a născut.

”Deși am mai slăbit, inca port lenjerie modelatoare ce ma ajuta sa mai ascund anumite imperfecțiuni si sa mi strângă si zona abdomenului unde am suferit o intervenție majora dupa ce am născut și am avut complicații in urma cezarianei.”, a scris ea pe contul de Instagram

Și cum este iubită și apreciată de toată lumea, Oana a primit sute de mesaje din partea doamnelor și domnișoarelor, curioase să afle totul despre lenjeria modelatoare și despre beneficiile ei. Ce să mai, Oana Roman este un adevărat influencer!

Adauga un comentariu