Local

Cum ar fi să te angajezi în Justiția din Iași? Instanțele din județ caută personal! Se organizează concursuri pentru muncitori calificați, dar și necalificați!

Publicat: 10 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum ar fi să te angajezi în Justiția din Iași Instanțele din județ caută personal Se organizează concursuri pentru muncitori calificați dar și necalificați
Sediul Palatului de Justiție din Iași

Reprezentanții Curții de Apel Iași au anunțat ieri că vor organiza concursuri pentru angajare. Conducerea instanțelor de judecată din județ a precizat că se caută atât muncitori calificați, cât și necalificați. În perioada următoare vor fi angajate peste 20 de persoane în sistemul juridic din Iași

Cum ar fi să te angajezi în Justiția din Iași? Instanțele din județ caută personal! Se organizează concursuri pentru muncitori calificați, dar și necalificați!
Astfel, reprezentanții Curții de Apel Iași au anunțat ieri că vor organizare concursuri în vederea ocupării unor posturi vacante.

„Pe 23 noiembrie 2020 va fi organizat un concurs în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post de aprod la Judecătoria Iași. De asemenea, pe 24 noiembrie 2020, va fi organizat un alt concurs, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a următoarelor posturi vacante de muncitor calificat: 1 post de muncitor calificat tâmplar / dulgher / zidar / întreținerea și repararea clădirilor Curții de Apel Iași, 1 post de muncitor calificat instalator la Curtea de Apel Iași, 1 post de muncitor calificat instalator la Judecătoria Iași, 1 post de muncitor tâmplar / dulgher / zidar / întreținerea și repararea clădirilor la Judecătoria Huși”, au menționat ieri reprezentanții Curții de Apel Iași.

Alte concursuri, pentru angajarea unor muncitori

Conducerea Justiției ieșene a adăugat că, pe 27 noiembrie 2020, va fi organizat un alt concurs, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unor posturi vacante de personal conex personalului auxiliar de specialitate.

„Este vorba despre 1 post de șofer la Curtea de Apel Iași, 1 post de șofer la Judecătoria Iași (sub rezerva emiterii ordinului Ministerului Justiției de transfer a unui post vacant de șofer din schema Tribunalului Vaslui, în schema Judecătoriei Iași)”, au subliniat reprezentanții Curții de Apel Iași.

Conform acestora, pe 15-16 decembrie 2020, va fi organizat un concurs în vederea ocupării pe durată determinată a unor posturi de grefier cu studii superioare juridice la Curtea de Apel Iași și instanțele din circumscripție.

„Este vorba despre 1 post la Curtea de Apel Iași, 5 posturi la Judecătoria Iași, 2 posturi la Judecătoria Pașcani, 1 post la Judecătoria Hârlău, 2 posturi la Judecătoria Vaslui, 1 post la Judecătoria Bârlad și 1 post la Judecătoria Huși”, au precizat aceștia.

Se caută și specialist IT

Reprezentanții Curții de Apel Iași au mai afirmat că, pe 21-22 decembrie 2020, va fi organizat un concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de specialist IT (informatician).

„Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență. Persoana care va promova concursul va face parte din schema de personal a Tribunalului Iași. Informații detaliate privind condițiile de participare, tematica și bibliografia sunt publicate pe portalul instanțelor de judecată, pe site-ul Curții de Apel Iași, pe pagina de Facebook a Curții de Apel Iași, precum și la sediul instanței din Iași, respectiv pe strada Elena Doamna, nr. 1A”, au încheiat cei de la instanță.

Amintim că, recent, reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii au anunțat că au demarat implementarea proiectului „Optimizarea managementului la nivelul sistemului judiciar. Componenta de instanțe judecătorești”. În cadrul acestui proiect, la instanțele din Iași urmează a fi angajați 16 experți externi, care să îi ajute pe judecători.

Adauga un comentariu