Cancan ultimă oră

Fiica nerecunoscută de Ioniță de la Clejani îi dă lovitură peste lovitură celebrului său tată

Publicat: 20 sept. 2020
Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ionică de la Clejani
Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ionică de la Clejani

Ramona Manole, fiica abandonată de Ioniță de la Clejani, îi dă lovitură peste lovitură celebrului său tată. În timp ce Margherita, fiica pe care Ioniță o are cu Viorica de la Clejani, îi face tot mai multe probleme, Ramona bifează succes după succes. Chiar în ziua în care Margherita se alegea cu un nou dosar penal după ce a lovit două angajate ale unei agenții imobiliare, Ramona de la Clejani apărea la o televiziune de profil și își lansa o nouă piesă.

Ramona se află într-o perioadă fericită a vieții sale, după ce mulți ani a dus-o extrem de greu și a fost la un moment dat nevoită să plece din țară și să câștige bani cântând cu acordeonul pe străzile din Londra. Acum, Ramona este acasă alături de copilașii ei și în sfârșit lumea muzicală a recunoscut-o. Cea mai recentă melodie a Ramonei de la Clejani, pe care a lansat-o într-o emisiune tv, este apreciată de fani.

Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani ”Când crezi că ți-e mai bine, Dumnezeu te va lovi”

După ce în mai, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui scandal atunci când ăn urma unui accident a fost descoperită că era sub influența unor substanțe interzise, Ramona a făcut o declarație în care mărturisea că o doare și acum faptul că a fost abandonată de tatăl său care nu a mai vrut să audă de ea după ce și-a făcut altă familie cu Viorica. (VEZI ce a facut Margherita de s-a ales cu dosar penal)

”Pe mine mă iubeste foarte mult Dumnezeu, si vreau să-i multumesc pentru tot ceea ce am si ceea ce insemn. (…) Este foarte important să vă iubiti copiii, să nu-i părăsiti, chiar dacă aveti alte familii, iubiti-vă copiii pentru că nu au nicio vină. Atâta timp cât nu-ti faci datoria de părinte, Dumnezeu e sus si lucrează pentru fiecare om in parte. Si atunci când crezi că ti-e mai bine, Dumnezeu te va lovi. Nu vă jucati cu sufletele copiilor vostri, când un copil vine pe lume nu are nicio vină, făceti-vă datoria de părinti, munciti pe coate pentru copiii vostri. Dumnezeu o să vă iubească si o să vă răsplătească, luati exemplu de la mine.”, a declarat Ramona Manole, cunoscută in muzică și ea ca Ramona de la Clejani.

Cum a reacționat Ioniță de la Clejani după ce a aflat faptele fiicei sale

Margherita de la Clejani este implicată într-un nou scandal, în urma căruia s-a ales cu dosar penal pe numele său. Potrivit autorităților, vedeta ar fi agresat fizic și verbal două angajate ale unui companii imobiliare din Capitală. Ioniță de la Clejani a avut o reacție neașteptată legată de situația în care se află fiica sa.

Cum a reacționat Ioniță de la Clejani după ce a aflat faptele fiicei sale? Artistul și-a pierdut cumpătul

Margherita de la Clejani a fost implicată miercuri într-un scandal de proporții după ce ar fi agresat fizic și verbal două angajate ale unei companii imobiliare. Acestea ar fi chemat autoritățile, care ulterior au întreprins un dosar penal pe numele fiicei Clejanilor. Magazinul de haine al Margheritei se află în proximitatea unei firme de imobiliare, în cadrul căreia artista obișnuia să meargă pentru a beneficia de serviciile companiei pentru a cumpăra un apartament.

Potrivit Libertatea.ro, vedeta s-ar fi enervat și ar fi zgâriat-o pe una dintre angajatele firmei, iar celeilalte i-ar fi adresat amenințări. ”Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi strigat fiica Clejanilor.

Adauga un comentariu