Cancan

Cum arată acum Bianca Pop de la Insula Iubirii. Fosta ispită a dispărut din online și s-a mutat la țară

Publicat: 30 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Bianca Pop de la Insula Iubirii. Fosta ispită a dispărut din online și s-a mutat la țară
Bianca Pop s-a retras de un an la țară, unde locuiește cu mama ei

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit foarte cunoscută în urmă cu câțiva ani când se lăuda că nu iese din casă fără o mie de euro bani cash. Aceasta a avut o ascensiune fulminantă, iar numele ei a fost legat de o serie de aventuri cu mai mulți bărbați cunoscuți însurați. Și totuși, de aproape un an, aceasta a ieșit din peisaj și potrivit ultimelor informații pare săs e fi cumințit. Așadar, ce s-a întâmplat cu Bianca Pop?

Cu siguranță, multă lume își mai aduce aminte de Bianca Pop, cea care a devenit virală în urmă cu câțiva ani. Pe-atunci ea declara într-un interviu că ea nu iese din casă fără o mie de euro bani cash. Însă aceasta a dispărut de un an din online, iar recent s-a aflat și ce face aceasta, mai nou.

Ce face acum Bianca Pop de la Insula Iubirii

Recent, Bianca Pop a revenit pe rețelele sociale unde a vorbit cu internauții despre noutățile din viața ei, dar a făcut și câteva declarații presei. Fosta ispită de la Insula Iubirii a spus care este motivul pentru care a luat pauză o perioadă de la aparițiile publice. Bianca Pop a mărturisit că a avut nevoie de liniște în viața ei o perioadă și din această cauză a lipsit de pe micile ecrane și din online.

Bianca Pop a povestit că s-a retras în Bihor, în localitatea Marghita, unde locuiește împreună cu mama sa. Vedeta a mai spus că a renunțat la consumul de acool, fiindcă înainte de a dispărea din online bruneta era aprope dependentă de acest viciu. Nu de puține ori s-a filmat live în timp ce era într-o stare avansată de ebrietate. Bianca Pop a mărturisit că a ajuns să-și piardă actele și cardurile în serile tumultoase când consuma băuturi alcoolice.

„Am decis să stau departe o vreme. Nici nu mai beau, gata, m-am liniștit. Sunt acasă, la mama. La Marghita, în Bihor. Nu mai aveam acte, le pierdusem, nu mai aveam carduri, le-am pierdut și pe alea. Dar acum sunt cuminte, m-am retras”, a mărturisit Bianca Pop.

Bianca Pop recruta fete pentru videochat

De-a lungul timpului, Bianca Pop a prestat o bună perioadă în studiouri de videochat, câștigând bani frumoși de pe urma acestei „meserii”. Mai mult, într-o perioadă chiar dorea să-și deschidă propriul studio astfel că începuse să recruteze personal. Atunci, fanii săi au fost încântați de ideea brunetei. Mai mult, ea posta frecvent pe rețelele de socializare mesaje în care întreba dacă există doritori care vor să lucreze în acest domeniu. Cel mai probabil, însă, această inițiativă nu s-a materializat, astfel că Bianca Pop nu a mai devenit patroană de videochat.

Există vreun bărbat in viața Biancăi Pop?

În trecut, focoasa brunetă s-a afișat la brațul mai multor bărbați înstăriți cu nume sonore. Unii din ei făceau parte chiar din lumea interlopă a Capitalei, iar alții aveau nume grele în lumea afacerilor. Însă de ceva vreme, vedeta online nu s-a mai afișat cu niciun mascul feroce cum ne-a obișnuit și a explicat și de ce.

Bianca Pop a mai dezvăluit faptul că nu e niciun bărbat în viața ei momentan. Ea a precizat că nu simte nevoia de un iubit în acest moment al vieții și că, dacă își va dori, cu siguranță va fi unul cu totul și cu totul special care să aibă ochi doar pentru ea.

„Nu, nu am niciun iubit, nici nu îmi trebuie acum, vreau un bărbat serios. Nu e vorba că nu mă tot caută unii sau alții, dar eu vreau un bărbat care să mă caute doar pe mine, nu pe toate din listă”, a mai povestit Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii.

Adauga un comentariu