Cancan

Cum arată acum Bursucu de la Kanal D. Îndrăgitul prezentator a slăbit 16 kilograme

Publicat: 18 sept. 2020
Cum arată acum Bursucu
Adrian Cristea zis și Bursucu, colegul de emisiune al lui Teo Trandafir, a trecut printr-o transformare uimitoare

Cum arată acum Bursucu. Adrian Cristea, colegul de emisiune al prezentatoarei Teo Trandafir, este total schimbat după ce a slăbit 16 kilograme. În urma acestei transformări, cât de curând, el și-ar putea pierde porecla care l-a consacrat.

Adrian Cristea sau Bursucu, așa cum este poreclit îndrăgitul prezentator TV a slăbit 16 kilograme. Astfel, vara aceasta, colegul de emisiune al prezentatoarei Teo Trandafir, a trecut printr-o transformare uluitoare.

Bursucu, îndrăgitul prezentator TV de la Kanal D, se mândrește cu noua lui înfățișare. Toată această transformare incredibilă s-a petrecut în șase luni de zile. Adrian Cristea de la „Roata norocului” și de la „Teo Show” are cu ce să se laude acum, în prag de toamnă. Și aceasta deoarece a dovedit o ambiție de fier să scape de kilogramele în plus și să dobândească o sănătate de fier.

„Norocul ți-l faci singur, important e să îndrăznești!”, spunea Bursucu’ , în urmă cu mai mulți ani. Astfel, se pare că îndrăzneala este o trăsătură importantă a personalității omului de televiziune.

Cum arată acum Bursucu

A fost o perioadă destul de lungă în care Bursucu a trăit cu resemnarea faptului că are niște kilogame în plus. Astfel, nu degeaba s-a ales cu porecla care l-a consacrat în showbiz-ul autohton. Însă la un moment dat a venit vremea în care prezentatorul tv a decis să facă marea schimbare. Astfel, s-a apucat de sport și și-a găsit ambiția să facă zilnic antrenament. Cu câteva schimbări în dietă și cu multă perseverență, Adrian Cristea a văzut că începe să obțină rezultate.

Doar că nu e ușor să slăbești 16 kilograme, nu-i așa? Ei bine, Bursucu este dovadă vie că se poate, iar transformarea a avut loc în șase luni de zile! Susținut moral de soție și de prieteni, Adrian Cristea, împreună cu alte vedete din România au decis să slăbească. Acum, acesta este aproape de forma fizică ideală. Ambițios din fire, Bursucu s-a filmat zilnic în timpul antrenamentului și le-a trimis dovada celorlalți prieteni, care l-au provocat să slăbească.

Cum s-a transformat colegul lui Teo

Mândru de rezultatele lui, îndrăgitul prezentator tv a publicat o imagine în care a alăturat o fotografie mai veche. Așadar, una este dinainte de transformare, iar cealaltă, actuală. Iar diferența între înfățișarea de „Înainte” și cea de „După” este incredibilă.

„După 6 luni de antrenament zilnic a venit momentul să va arăt rezultatul!”, a scris Bursucu’ pe Instagram, alături de respectiva imagine.

Prietenii, colegii și fanii l-au felicitat pe Bursucu pentru transformarea pe care a reușit-o! Printre aceștia se numără și vedete precum Raluca Bădulescu, Adina Halas, Mihai Morar ori Adina Buzatu. Iar acești oameni știu foarte bine cât de important este să fii în formă și să te preocupe sănătatea.

Iar noi nu putem spune, la cum arată acum Bursucu, că această transformare este nemaipomenită.

Adauga un comentariu