Cancan

Cum arată acum Carla, fetița Mirelei Vaida. Vedeta TV are trei copii superbi

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Carla fetița Mirelei Vaida. Vedeta TV are trei copii superbi
Mirela Vaida are o familie frumoasă și se simte împlinită

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct are trei copii superbi, iar multă lume se întreabă cum arată Carla, fetița cea mare a Mirelei Vaida. Vedeta TV are o fetiță și doi băieți mai mici, care i-au schimbat viața în bine. Mai mult, ea are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent și iubitor, dar și o soacră care-i este de mare ajutor.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, se mândreşte cu 3 copii superbi. Aceștia sunt Carla, în vârstă de 6 ani, Vladimir, în vârstă de 3 ani, şi Tudor, mezinul familiei, de 2 ani. Deşi artista a trecut prin momente cumplite atunci când a fost atacată în direct, aceasta se declară o mămică norocoasă.

Cum arată Carla, fetița Mirelei Vaida

Recent, Mirela Vaida a postat o fotografie cu Carla, care a împlinit 6 ani în luna februarie. După cum se poate vedea, micuţa îi seamănă leit şi are un păr creţ superb. Acum Carla este o adevărată domnișoară, nostimă și inocentă totodată. Întrebată acum ceva timp ce vrea să se facă atunci când va fi mare, Carla a dat un răspuns superb: „vreau să mă fac mică, mami”…

„A fost şi este, încă, o perioadă foarte grea pentru artişti! ?Teatrele, deşi închise de atâta vreme, îşi duc mai departe activitatea pregătind noi spectacole, în speranţa că vom juca în curând! Pe artişti îi ţine în viaţa scena! Şi vin zilnic la repetiţii! Cu entuziasm! Cu nerăbdare! ?Pentru ziua în care îşi vor revedea publicul în sălile pline! ❤️Pentru ziua în care se va ridica din nou cortina! Până atunci vă arăt câteva detalii din culisele @teatrultanase, în pregătirea celui mai nou spectacol!”, a scris Mirela Vaida la descrierea fotografiei.

Ea și soțul ei și-au împărțit atribuțiile

De curând, vedeta TV povestea cum este viața de familie acum când are trei copii și cum reușește să facă față la toate provocările vieții. Soluția găsită de ea și soțul ei a fost împărțirea atribuțiilor, totul fiind bine organizat. Oricum, ei sunt cam peste tot împreună, asemenea unei echipe, iar copiilor le place asta. Mirela Vaida a povestit și cum se desfășoară viaţa ei de familie.

„Acum suntem într-o altă etapă a vieţii, cu trei copii şi «un pic» mai multe responsabilităţi şi nu aş mai putea pleca de acasă nici măcar o zi fără să nu fiu în permanentă legătura cu copiii, să ştiu cine şi cât a mâncat, la ce oră, când au dormit, când s-au trezit şi cât deşert au cerut, de aceea nu cred că m-aş mai putea relaxa ca atunci. Acum grijile sunt altele şi nu ştiu dacă aş mai putea repeta experienţa”, a declarat vedeta.

În altă ordine de idei, la cum arată acum Carla, fetița Mirelei Vaida, putem spune că îi seamănă foarte bine.

Adauga un comentariu