Cancan

Cum arată acum Giuliano Stroe. Micul Hercule a împlinit 18 ani!

Publicat: 10 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum arată acum Giuliano Stroe. Micul Hercule a împlinit 18 ani
Giuliano Stroe a implinit 18 ani

Giuliano Stroe a devent celebru de când era un copil, deoarece a reușit încă de atunci să doaboare record după record! A fost supranumit și Micul Hercule deoarece a impresionat o lume întreagă cu condiția sa fizica! Acum, Giuliani a împlinit 18 ani și s-a schimbat radical!

Giuliano Stroe s-a născut în comuna Icoana din județul Olt, însă numele său a călătorit prin toată lumea, datorită performanțelor pe care tânărul le-a marcat până la 18 ani.

Cum arată acum Giuliano Stroe. Micul Hercule s-a schimbat radical

Pe când avea doar 2 ani, tatăl său l-a încurajat să înceapă o serie de antrenamente de forță, mai ceva ca antrenamentele pe care le au culturiștii și participanții la concursurile de mister. Copilul avea o formă fizică de invidiat, iar la 5 ani arăta mai bine ca mulți adulți.„Micul Hercule” și-a sărbătorit majoratul și arată la fel de bine ca în copilărie, dat fiind faptul că a continuat să ridice greutăți. În ultimii ani, însă, din cauza unor probleme de sănătate, a fost nevoit să reducă din intensitatea antrenamentelor și să renunțe la gimnastică.

Și-a îndreptat atenția către alt sport și în prezent atât el, cât și fratele său, Claudio, fac box. Pentru a-i susține, tatăl lor a înființat propriul club, denumit după copiii său: „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

“Cel mai puternic copil din lume”, așa cum a fost supranumit Giuliano Stroe o perioadă îndelungată de timp, a intrat în Cartea Recordurilor pentru numărul uriaș de kilograme cu care se antrena.

Dat fiind faptul că nu doar Giuliano se antrena asemenea unui culturist la o vârstă extrem de fragedă, părinții au intrat în atenția autorităților.

Frații Stroe au fost la un pas de a rămâne fără tată, după ce Direcția pentru Protecția Copilului din județul Olt s-a autosesizat și a caracterizat antrenamentele copiilor drept rele tratamente aplicate minorilor. Giuliano Stroe s-a remarcat la „Românii au Talent”, dar și la o emisiune din Italia.

Bunicul „micului Hercule“

După ce Giuliano Stroe a devenit celebru datorită exercițiilor de culturism pe care le face, familia lui a plusat și mai scos o nouă vedetă la înaintare: bunicul micutului Hercule. Cu siguranță mulți dintre voi au văzut filmul „O dădaca musculoasă“, în care protagonist principal este nimeni altul decât Hulk Hogan, un munte de mușchi, care este nevoit să lucreze cu mănuși cu doi frățiori pe care îi are în grijă, în calitate de dădacă. La fel ca bunicul lui Giuliano Stroe, care a acceptat să iasă la „lumină”, lângă nepoțelul lui, și și-a încordat muschii ca să demonstreze că nimic nu este întâmplător în familia lor.

Familia Stroe și-a creat un adevărat brand din a-și afișa mușchii, cu mic, cu mare. Deși au fost mulți care au admirat poza, au fost și străini care îi urmăreau activitatea lui Giuliano Stroe și l-au criticat atunci pe bunic pentru ceea ce face cu băiatul, crezând că este tatăl lui. În familia micuțului Hercule, cum a fost supranumit Giuliano Stroe, toată lumea a devenit dependentă de exerciții fizice și de culturism după ce Iulian Stroe, capul familiei, i-a dirijat pe toți, inclusiv soția și fratele mai mic al lui Giuliano, Claudio. Tatăl copiilor visa ca cei doi băieți să devină staruri de cinema, și nicidecum halterofili.

Comentarii
Adauga un comentariu