Cancan ultimă oră

Cum arată acum Sasha, fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr. Actorul publică rar imagini cu băiatul

Publicat: 15 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Sasha fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr. Actorul publică rar imagini cu băiatul
Cum arată acum Sasha, fiul de 6 ani al lui Florin Piersic Jr

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha. Acesta a împlinit la sfârșitul lunii mai cinci ani, acum poartă părul mai lung, deschis la culoare și a moștenit din trăsăturile părinților lui.

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr. a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi. Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii.

Florin Piersic Jr., tată de fată și de băiat

Florin Piersic Jr. are doi copii. Sasha este al doilea copil al regizorului, deoarece mai are o fatp, Sonia, din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac.

În 2019, în luna iulie, Florin Piersic Jr. le-a făcut o surpriză de proporţii tuturor când a urcat pe scenă alături de fiul lui. Acesta se afla la Festivalul Internaţional Sibiu unde a primit premiul „Virgil Flonda”.

Cine e Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr.

Andreea Cipcă și Florin Piersic Jr formează un cuplu de 9 ani, au împreună un copil, însă puțin sunt cei care știu cu ce se ocupă femeia care i-a cucerit inima actorului. Dacă tatăl lui, Florin Piersic, nu s-a ascuns în ceea ce privește viața personală, ei bine, Juniorul a ascuns cât de mult s-a putut detalii legate de viața sa personală, dar mai ales, cea sentimentală.

Actorul mai are o fiică în vârstă de 16 ani, Sonia Piersic, din relația pe care a avut-o cu Dorina Chiriac. Andreea Cipcă este jurnalistă și a fost editor pentru mai multe publicații de modă și life-style.

De-a lungul timpului, aceasta a colaborat cu foarte multe reviste de modă și life-style de la noi din țară. De asemenea, Andreea mai este preocupată și de tot ce ține de artă, fiind un punct comun pe care îl împarte cu Florin Piersic Jr.

Adauga un comentariu