Actualitate

Cum arată acum septupleții născuți de o femeie din America în 1997

Publicat: 12 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum septupleții născuți de o femeie din America în 1997
Kenny McCaughey alături de fiica născută prima dată și de septupleți

În 1997, lumea afla cu uimire de o americancă ce năștea șapte copii. Dar cum arată acum septupleții, care sunt tineri în toată firea? Acesta este primul caz când toţi cei șapte copii dintr-o astfel de sarcina s-au născut şi au supravieţuit. Din nefericire, soțul nu a putut suporta o asemenea celebritate și și-a părăsit familia. Însă tânăra mămică și copiii au reușit să depășească acest hot…

În 1997, lumea a aflat cu uimire că în familia americană McCaughey se nășteau şapte copii. Deodată! Şi toţi au supravieţuit, astfel că a fost considerat un adevărat miracol medical. Cum s-a întâmplat? Familia McCaughey avea deja o fiică. După naşterea ei, Kenny nu a mai putut rămâne însărcinată mult timp, aşa că au folosit serviciile fertilizării în vitro. Astfel, aceștia au fost foarte surprinşi când au aflat că toţi embrionii „au prins rădăcini”.

După naştere, fiecare dintre copii a cântărit cel mult 1,5 kg, ceea ce este foarte puţin pentru nou-născuţi. Doi din cei şapte copii, din nefericire, s-au născut cu probleme. Copiii au fost operaţi şi au putut să înveţe să meargă. Totuşi, toţi copiii au supravieţuit, au crescut şi chiar au absolvit o şcoală. Aceasta a fost prima dată când toţi cei 7 copii dintr-o astfel de sarcina s-au născut şi au supravieţuit. Oamenii erau încântaţi. Din păcate, tatăl copiilor nu a împărtăşit bucuria comună. Îi părea că nu era gata să devină şeful unei astfel de familii uriaşe. Câţiva ani mai târziu, el şi-a părăsit soţia şi copiii.

Cum arată acum septupleții

După plecarea lui Bobbi, mama copiilor se afla într-o situaţie disperată. Ea trebuia să aibă grijă de şapte copii deodată. Din fericire, ea a primit sprijin material din partea preşedintelui american Bill Clinton, a companiilor private, a diferitelor fundaţii caritabile şi, de asemenea, a oamenilor obişnuiţi.

Familia a primit o casă mare cu şapte dormitoare și li s-au oferit mese gratuite. Mai multe universităţi s-au oferit aproape imediat să accepte copiii pentru studii gratuite de îndată ce au terminat şcoala. Au trecut aproape 24 de ani. Iată cum arată cei şapte azi magnifici astăzi:

  1. Natalie voia să devină învăţătoare la o şcoală. Când a absolvit şcoala, ea era în primii 15% dintre cei mai buni studenţi.
  2. Brandon voia să intre în armată.
  3. Kelsey, născută cu o greutate de numai 907 de grame, a făcut parte din corul şcolii. Astfel, ea își dorește o carieră de cântăreaţă, simte ca muzica este cea mai mare împlinire a ei.
  4. Kenny este student la Şcoala de inginerie civilă din Des Moines Community College. El şi-a dorit încă din şcoala să aibă o carieră de inginer.
  5. Alexis vrea să devină profesor. Trebuie să folosească un dispozitiv special pentru mers, dar în ciuda acestui impediment a devenit al doilea căpitan al echipei de majorete în liceu.
  6. Nathan intenţionează să se dedice ştiinţei. El studiază la Universitatea din Hannibal-Lagrange la Facultatea de Informatică.
  7. Joel, ultimul născut, a studiat informatica în colegiu. Joel s-a înscris, de asemenea, la Universitatea Hannibal-LaGrange.

Acum sunt oameni în toată firea

Toţi copiii au absolvit şcoala şi sunt gata să părăsească cuibul familiei. Mama este puţin tristă despre asta, deoarece era obişnuită cu zgomotul şi agitaţia din casă. Pe de altă parte, este fericită şi mândră că copiii ei îşi vor dedica viaţa şcolii, muzicii, arhitecturii etc. Această familie este un exemplu de perseverenţă şi unitate. De asemenea, sperăm că toţi copiii vor reuşi şi îşi vor încânta în curând mama cu nepoţi și nepoate. Așadar, la cum arată acum septupleții, putem spune într-adevăr că sunt cei șapte magnifici.

Adauga un comentariu