Prima pagină » Cancan » Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, este un actor bine plătit. Celebrul personaj are un super bolid

Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, este un actor bine plătit. Celebrul personaj are un super bolid

05 ian. 2022, 10:11,
BZI.ro, în Cancan

Actorul Adrian Văncică este cel care îi dă viață personajului Celentano din Las Fierbinți, fiind unul dintre cele mai îndrăgite caractere ale producției. Serialul fenomen de la Pro TV surprinde într-un mod realist și plin de umor ceea ce se petrece în societatea românească, chiar dacă totul este redus la mediul rural. Și cu fiecare nou sezon, Las Fierbinți atrage tot mai mulți telespectatori, impresionați de prestația îndrăgitelor personaje.

Nu mai e un secret că Las Fierbinți este unul dintre cele mai iubite seriale de comedie din România. Această producție, care a ajuns la al 19-lea sezon și numără peste 400 de episoade se bucură de un real succes. Iar printre personajele care aduc zâmbetul pe buzele celor din fața micilor ecrane îi amintim pe Celentano și prietenul său de pahar Firicel, dar și patronul crâșmei – Bobiță -, care este nedespărțit de Giani, șmecherul satului. Nu în ultimul rând, și personajele feminine au o contribuție importantă la succesul serialului. Astfel, prostituata satului, Aspirina, face un duet de milioane cu Gianina, fata cea naivă.

Adrian Văncică este Celentano din „Las Fierbinți”

Serialul fenomen de la Pro TV , unul dintre cele mai vizionate din România, se poate lăuda cu o echipă nemaipomenită de actori, care întruchipează perfect personajele. Dintre acestea, un farmec aparte îl are Celentano din Las Fierbinți, bețivul satului, unul dintre cele mai reprezentative personaje. Chiar dacă despre actorii din România se spune știe că nu ar avea salarii mari, lui Adrian Văncică nu îi merge deloc rău. Conform unor surse apropiate actorului, Celentano ar fi cel mai bine plătit dintre cei care joacă în Las Fierbinți. Așa că nu e de mirare că în ultima perioadă actorul a fost văzut la volanul unui super bolid Mercedes.

Cum Adrian Văncică este uneori și scenarist pentru unele episoade, nu e de mirare că acesta este remunerat cu 1500 de euro pe episod. Nu în ultimul rând, acesta mai este implicat și în alte proiecte importante, de unde mai primește sume frumoase. Astfel, el face alături de Bobonete adevărate show-uri de stand-up comedy, încasând onorarii destul de mari. În plus, Adrian Văncică a fost, timp de 15 ani, actor al Teatrului Nottara, de unde a demisionat la sfârșitul lui noiembrie 2021.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Celentano din Las Fierbinți

Și dacă pe Adrian Văncică îl cunoaște o țară întreagă, puțină lume știe, însă, cine este partenera lui de viață. Pe scenă, celebrul Celentano este o fire volubilă și deschisă, însă acesta este doar un rol pe care îl interpretează de minune. Cu toate acestea, în ceea ce privește viața de familie, Adrian Văncică este foarte rezervat și a încercat să o țină departe de ochii lumii. Acesta preferă să trăiască în liniște toate reușitele sale profesionale.

Adrian Văncică Celentano Las Fierbinți

Adrian Văncică este căsătorit cu Elena și au împreună două fiice

Revenind la viata de familie a lui Celentano din Las Fierbinți, se știe că acesta este căsătorit și are două fete. După cum a declarat actorul, soția sa, Elena Văncică, are o meserie destul de dificilă. De multe ori, Adrian Văncică a explicat că nu îi place să vorbească despre meseria soției sale, deoarece este una extrem de grea. Cu toate acestea, Elenei îi place ceea ce face și se descurcă foarte bine.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat Adrian Văncică, cel care îi dă viață lui Celentano din Las Fierbinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *