Cancan

Cum arată Andreea Mantea nemachiată? Fanii au rămas fără cuvinte

Publicat: 30 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Andreea Mantea nemachiată Fanii au rămas fără cuvinte
Andreea Mantea s-a fotografiat, în urmă cu mai mult timp, fără strop de machiaj pe față. Fanii au rămas fără cuvinte, când au văzut că frumoasa brunetă are un ten impecabil.

Andreea Mantea este o îndrăgită prezentatoare TV, care este mai mereu aranjată. De aceea, fanii și-au dorit să o vadă nemachiată, iar vedeta le-a ascultat ruga.

Andreea Mantea s-a fotografiat, în urmă cu mai mult timp, fără strop de machiaj pe față. Fanii au rămas fără cuvinte, când au văzut că frumoasa brunetă are un ten impecabil. Ea s-a confruntat cu acneea în trecut, dar în prezent se mândrește cu un chip fără cusur. Iată cum arată acum vedeta, în ciuda problemelor estetice pe care le-a avut.

Cum arată Andreea Mantea nemachiată: Vedeta are un ten impecabil

La cei 35 de ani ai săi, Andreea Mantea are un ten fără imperfecțiuni. Ea apare mai mereu machiată, dată fiind cariera pe care o are, însă urmăritorii ei au avut ocazia să o vadă nemachiată. Cu toate acestea, nu a renunțat la genele false care o reprezintă.

Pe lângă succesul din planul profesional, vedeta se poate mândri și cu o perioadă bună pe plan personal. Este mama unui băiețel minunat și are un partener, a cărui identitate nu i-a dezvăluit-o încă. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a dat de înțeles că se află într-o relație stabilă de mai mulți ani.

Mai mult, Andreea Mantea a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă din nou. Ea nu exclude această variantă, chiar dacă nu are nimic în plan. Are un băiat pe nume David, din relația pe care a avut-o cu luptătorul de MMA, Cristi Mitrea.

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu”, a declarat Andreea Mantea pentru Click.

Andreea Mantea s-a confruntat cu acneea mai mulți ani

Andreea Mantea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acum mai mulți ani s-a confruntat cu o problemă, care afectează mii de tineri: acneea. Coșurile i-au invadat toată fața și a încercat tot felul de tratamente. Dorind să se vindece cât mai repede, vedeta a încercat să se dea chiar și cu mir.

„Mă număr printre persoanele care au avut, au și sper din tot sufletul să nu aibă, pe viitor, probleme cu acneea.

A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. A fost o perioadă cruntă din viața mea. Am încercat de la toți doctorii dermatologi până la tot felul de tratamente naturiste.

Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate…

Rugam producătorii să-mi ia cadre de la distanță, cât mai largi, să nu se vadă de aproape. Cei care erau pe lângă mine se uitau puțin cu scârbă, mă arătau cu degetul – ce are asta pe față?”, a povestit Andreea Mantea pe vlogul ei în urmă cu câteva luni.

Din fericire, Andreea Mantea a scăpat de acnee, după mai multe luni de tratament și de igienă riguroasă. Acum, ea se poate bucura de o față curată, fără imperfecțiuni. Atunci când nu este la filmări, își lasă tenul să respire în voie și nu folosește fond de ten sau farduri.

Bucuria vedetei i se citește pe chip de când nu mai are această problemă estetică.

Adauga un comentariu