Actualitate

Cum arată Andreea Raicu la vârsta de 45 de ani și cum a ales să sărbătorească vedeta

Publicat: 20 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Andreea Raicu la vârsta de 45 de ani și cum a ales să sărbătorească vedeta
Andreea Raicu a ales să-și petreacă ziua de naștere pe frumoasele meleaguri ale Toscanei

Andreea Raicu este o vedetă care nu își arată vârsta reală în pofida faptului că a împlinit 45 de ani cu două zile în urmă. După cum singură povestește, aceasta și-a făcut o obișnuință din a-și petrece aniversarea în însorita Toscana. În plus, Andreea Raicu nu a fost singură ci a fost însoțită de cele cinci prietene ale sale.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Andreea Raicu se bucură de aprecierea publicului și se mândrește cu o carieră impresionantă în televiziune. Însă, chiar dacă s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, Andreea încă face furori în mediul online cu proiectele sale și are succes în afaceri. Cu toate acestea, puțină lume știe cât de greu a fost drumul acesteia până a cunoscut celebritatea.

Andreea Raicu, petrecere în Toscana la vârsta de 45 de ani

Poate părea greu de crezut însă Andreea Raicu chiar are 45 de ani! Fosta prezentatoare TV, care s-a născut pe 18 iulie 1977, și-a sărbătorit și în acest an aniversarea cu mare fast, într-o zonă de vis, alături de cele mai apropiate prietene ale sale. Astfel, Andreea Raicu a ajuns, din nou, pe tărâmurile Toscanei, în weekend-ul trecut. Și nu este deloc o întâmplare deoarece vedeta și-a făcut un obicei din a-și celebra ziua de naștere în paradisul Italiei, alături de cele 5 prietene ale sale.

Într-o rochie lungă, verde smarald, cu spatele dezgolit, fosta prezentatoare de la emisiunea „ProFashion” a strălucit de-a dreptul în timp ce se plimba pe meleaguri străine. Aceasta a vrut să împărtășească momentele magice și cu urmăritorii săi din mediul online, motiv pentru care a distribuit câteva videoclipuri și fotografii pe contul de socializare.

„Tuscany birthday getaway with my friends, already a tradition💛 Love you, girls always and forever!” / „Escapada de ziua mea de naștere în Toscana cu prietenele mele deja a devenit o tradiție. Vă iubesc, fetelor acum și pentru totdeauna!”, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare alături de prietenele sale.

Cum și-a petrecut vedeta ziua de naștere

Și dacă ziua a început cu o plimbare prin paradisul Toscanei, seara, Andreea Raicu a schimbat puțin peisajul. Aceasta și-a celebrat cei 45 de ani pe terasa unui restaurant de lux și a suflat, bineînțeles, și într-o lumânare. Vedeta a renunțat la clasicul tort și s-a delectat cu o prăjiturică spectaculoasă.

„Always make a wish and let it happen 🎉🥂🎂” / „Întotdeauna pune-ți o dorință și las-o să se îndeplinească”, a scris ea în dreptul videoclipului în care suflă în lumânare.

Și cum o zi de naștere nu este niciodată completă fără gândurile bune ale internauților de pretutindeni, fosta vedetă de la Prima TV s-a scăldat în urări de „la mulți ani”. Andreea Esca, Ilinca Vandici, Andreea Marin au fost doar câteva dintre personalitățile din showbiz-ul românesc care i-au transmis Andreei Raicu urări sincere de ziua ei.

„❤️La mulţi ani🎩 om frumos! Dumnezeu te-a binecuvântat când a ales să fi tu aşa cum eşti «cu bune şi cu rele» cu aminitiri ce porţi în sufletul tău! Eşti şi vei rămâne o luptătoare ce va înainta de fiecare dată cu succes❤🙏🐞😘 La mulţi ani luminaţi ✨😍❤️💐🎂🥂🍾, Happy B-Day!🎀🌷🍸🍸💥”, sunt doar câteva dintre comentariile adresate Andreei Raicu.

Adauga un comentariu