National

Cum arăta Antonia în copilărie? Frumoasa cântăreață a împărtășit cu fanii săi imagini de colecție

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Antonia a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii din copilărie. Puțini sunt cei care o știu așa! Imagini de colecție cu iubita lui Alex Velea.

Așa cum ne-a obișnuit, Antonia știe cum să-și pună frumusețea în evidență și a dovedit că este una din cele mai frumoase cântărețe din România. Acum este o femeie în toată firea, este mamă, iubită și artistă. În memoria vremurillor apuse, Antonia și-a adus aminte de copilăria trăită în Statele Unite ale Americii și a publicat o serie de fotografii rare cu ea de când era mică.

Iubita lui Alex Velea a devenit tot mai activă pe TikTok, iar ca să fie sigură că atrage milioane de vizualizări și aprecieri, Antonia a scos ”artileria grea” de la naftalină. În costum de baie ori cu formele la vedere, misterul planează mereu în jurul postărilor ei, însă de data asta artista a publicat o serie de imagini din copilărie așa cum puțini au avut ocazia să o vadă.

Imagini rare cu Antonia din copilărie

Știe cum să atragă privirile asupra ei, iar de data asta Antonia nu a renunțat la haine. A scos din sertarul cu amintiri o serie de fotografii de când era mică. Iubita lui Alex Velea a trăit în Statele Unite ale Americii până la vârsta de 18 ani, atunci când s-a mutat definitiv în România. Cele mai frumoase momente din copilărie le-a petrecut peste ocean și asta deoarece încă de la 5 ani a poposit în țara tuturor posibilităților alături de mama ei. Las Vegas a fost locul unde micuța Antonia a absolvit liceul și a făcut primii pași spre viața din lumina reflectoarelor.

Ajunsă la maturitate, artista se declară o fire copilăroasă deoarece a fost singurul copil al familiei și a beneficiat de toată iubirea și atenția părinților. A devenit mamă, iubită și una din cele mai cunoscute artiste din România. Alături de Alex Velea, Antonia și-a clădit propria familie și au împreună 2 copii cărora se dedică în totalitate, potrivit cancan.ro.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de nouă ani

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de nouă ani. Aceștia au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Recent, în cadrul unui interviu, Antonia a oferit detalii despre nunta cu Alex Velea. Reamintim că artista este acum o femeie liberă, divorțul de italian fiind finalizat.

“Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât. Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”, a declarat Antonia.

În podcastul prezentat de Amalia Năstase, Antonia a fost mai sinceră ca niciodată. Cu lacrimi în ochi, artista a dezvăluit din ce cauză nu și-a botezat copiii până acum. De-a lungul timpului, ea și membrii familiei ei au fost nevoiți să îndure toate criticile și judecățile oamenilor. Mulți i-au spus că trăiește în păcat, că o să i se întâmple lucruri rele, că o să iardă în iad, însă puțini știu situația ei. De aceea, Antonia a ales să închidă gurile tuturor, spunându-le adevărul.

”Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a povestit Antonia în cadrul podcastului ”S-o luăm personal”, prezentat de Amalia Năstase.

Adauga un comentariu