Cancan

Cum arată Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, la vârsta de 22 de ani. Tânăra seamănă mult cu mama ei, Amy Teiceanu

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Carmina fiica lui Liviu Vârciu la vârsta de 22 de ani. Tânăra seamănă mult cu mama ei Amy Teiceanu
Liviu Vârciu și fiica cea mare, Carmina, se înțeleg din ce în ce mai bine

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a bifat recent vârsta de 22 de ani, ocazie cu care a postat mai multe imagini, printre care și cu mama ei. Astfel, e lesne de înțeles de unde a moștenit Carmina frumusețea, mama și fiica părând a fi surori. În ceea ce-l privește pe Liviu Vârciu, acesta se înțelege din ce în ce mai bine cu fiica sa cea mare.

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 22 de ani pe 8 mai, iar celebrul ei tată a anunțat și în mediul online că e ziua frumoasei Carmina. Într-adevăr, tânăra este superbă și seamănă mult cu mama ei, Amy Teiceanu, dar a luat și din trăsăturile frumoase ale lui Liviu Vârciu, potrivit LPF.

Cum arată Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, la vârsta de 22 de ani

Carmina, fiica pe care Liviu Vârciu o are din relația cu Amy Teiceanu, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 8 mai. Tânăra a împlinit 22 de ani și a publicat câteva poze de la petrecere, printre care și unele cu frumoasa ei mamă. E lesne de înțeles de unde a moștenit Carmina frumusețea. Mama și fiica parcă sunt surori. Sunt amândouă brunete, au părul lung și un zâmbet fermecător.

„Mamă și fiică. 44 de ani și 22 de ani. Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani, într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândră că ești mama mea, sunt mândră să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc!”

Ca în fiecare an, în ultimul timp, și Liviu a ținut să-i ureze fiice „La mulți ani” și pe Instagram, unde a publicat o poză cu Carmina, cu tortul, alături de mesajul „La mulți ani, fetița lui tati”.

Liviu Vârciu și fiica cea mare, Carmina, se înțeleg din ce în ce mai bine, iar relația lor este din ce în ce mai strânsă.

„Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare! Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit mereu”, spunea Carmina pe rețelele sociale, despre ea și tatăl ei.

Ce sacrificii a făcut Liviu Vârciu pentru fiica lui cea mare

Carmina este foarte activă pe Instagram și pe TikTok, căci așa își face bani de buzunar, din contracte de imagine și postări online. Acum ea este un influencer la început de drum, dar cu o comunitate mare de fani. A fost atrasă și de Facultatea de Jurnalism, acesta fiind motivul pentru care s-a mutat din Arad, la București. Astfel, Liviu Vârciu a avut grijă să îi cumpere un apartament, în Capitală.

Liviu Vârciu a mărturisit că a fost nevoit să facă credit bancar pentru a-i putea achiziționa un apartament fiicei sale, dar și o mașină, odată cu mutarea în București.

„Copii mari, cheltuială mare! Trebuie să-i iau apartament lui fii-mea, în București, pentru că s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie să-i iau mașină și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie să fac altele”, spunea Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

În prezent, Liviu Vârciu are o relație cu fotomodelul Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (7 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (3 ani). Când a venit pe lume Carmina, fiica lui cea mare, Liviu avea doar 21 de ani și era în plină glorie cu formația L.A.

Adauga un comentariu