Cancan

Cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu, și cu ce se ocupă. Comediantul este foarte mândru de ea

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Daria fiica lui Romică Țociu și cu ce se ocupă. Comediantul este foarte mândru de ea
Pentru Romică Țociu, adevăratul motiv de mândrie îl constituie familia

Daria, fiica lui Romică Țociu, are 20 de ani și este cea care vrea să îi calce pe urme celebrului ei tată, în lumea artelor dramatice. Tânăra este pasionată de showbiz încă din copilărie, mergând la cursuri de teatru de la 7 ani. În ceea ce o privește pe Daria Țociu, tatăl ei este foarte mândru de ea și o consideră o adevărată luptătoare.

Romică Țociu, partenerul de scenă al lui Cornel Palade, are o carieră frumoasă și longevivă, dar adevăratul său motiv de mândrie îl constituie familia. Concurentul de la „America Express” are doi copii, pe Cătălin, cel cu care a participat în emisiune, și pe Daria, potrivit LPF.

Cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu, și cu ce se ocupă

Dacă pe Cătălin lumea l-a văzut în reality-show, fiica actorului este mai puțin cunoscută, însă vrea să devină actriță. Romică Țociu este căsătorit de aproape 30 de ani cu Nicoleta, cei doi având împreună doi copii, o fată și un băiat.

Daria, fata lor, are 20 de ani și și-ar dori să calce pe urmele tatălui ei, pășind în lumea artei dramatice. Tânăra este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Tatăl Dariei, Romică Țociu, este mândru de alegerea fiicei sale de a urma cariera artistică și o sprijină în demersul ei de a deveni actriță.

„Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta… Nu doar să fie împins de la spate de părinte.

Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri.

Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani. Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna. Ea a luat Bac-ul cu note mari. Nevastă-mea a spus, asta-i singura din familie care învață”, declara în urmă cu ceva timp actorul despre fiica sa.

Cine soția lui Romică Țociu

Mama lui Cătălin și a Dariei Țociu este Nicoleta, femeia care îi e alături lui Romică Țociu de zeci de ani. Nicoleta, soția devotată a celebrului actor Romică Țociu, și-a demonstrat curajul și reziliența în fața unei provocări imense: o luptă îndârjită împotriva cancerului.

Timp de patru ani, Nicoleta a purtat un adevărat război împotriva acestei boli nemiloase. Cu toate că vestea diagnosticului a fost o lovitură dureroasă, ea și-a dorit din tot sufletul să rămână alături de cei dragi, așa că a înfruntat cu curaj boala, învingând-o.

Momentele dificile și incerte nu au făcut decât să întărească legătura dintre Nicoleta și Romică Țociu, cei doi reușind să treacă împreună prin această încercare copleșitoare. Determinarea femeii, sprijinul necondiționat al medicilor și susținerea familiei au contribuit decisiv la victoria împotriva bolii.

Adauga un comentariu