Prima pagină » National » Cum arată dieta Oanei Roman? Uite ce mănâncă în fiecare zi pentru a topi kilogramele în plus

Cum arată dieta Oanei Roman? Uite ce mănâncă în fiecare zi pentru a topi kilogramele în plus

01 dec. 2020, 14:52,
BZI.ro, în National

Și-a propus să se ocupe mai mult de aspectul ei fizic și să scape de kilogramele în plus, iar primele rezultate au început deja să se vadă. Cum arată dieta Oanei Roman? Uite ce mănâncă vedeta în fiecare zi.

De când a reușit să slăbească, Oana Roman și-a schimbat inclusiv stilul vestimentar, optând în special pentru rochii care să îi pună silueta în evidență. Nu e de mirare că, de fiecare dată când încarcă o poză în mediul online, prietenii virtuali sunt curioși să afle ce metode a folosit vedeta pentru a slăbi.

Cum arată dieta Oanei Roman?
Oana Roman și-a propus să slăbească, dar a ales să o facă în timp, fără să adopte un regim alimentar foarte strict. Nu a mers la nutriționist, ci a inventat chiar ea o dietă care se pare că i se potrivește perfect, având în vedere că rezultatele se văd atât pe cântar, cât și în centimetri.

Mulți au spus că transformarea fizică a Oanei Roman are la bază o operație de micșorare a stomacului, însă vedeta a ținut să explice că nu a apelat la o astfel de intervenție și că nu o va putea face nici în viitor și asta din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

“Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală.”, a povestit Oana Roman pe instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *