Cancan

Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Tânăra de 20 de ani s-a fotografiat aproape dezbrăcată în mediul online

Publicat: 08 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Tânăra de 20 de ani s-a fotografiat aproape dezbrăcată în mediul online
Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Tânăra de 20 de ani s-a fotografiat aproape dezbrăcată în mediul online

Puţini sunt cei care ştiu cum arată fiica Andreei Berecleanu. Anii au trecut şi Eva Zaharescu s-a transformat într-o adolescentă extrem de sexy. Conştientă de atuurile sale, tânăra de 20 de ani adoră să se pozeze în iposteze incendiare. Recent, fata Andreei Berecleanu a încins spiritele internauţilor cu o fotografie în care apare aproape dezbrăcată.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, s-a transformat într-o adolescentă extrem de sexy! Tânără de 20 de ani adoră să se fotografieze în ipostaze dintre cele mai incendiare şi nu ezită să-şi arate formele apetisante cu care mama natură a înzestrat-o.

Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Tânăra de 20 de ani s-a fotografiat aproape dezbrăcată în mediul online

Ultima imagine postată de Eva Zaharescu pe pagina personală de Instagram a încins spiritele. Adolescenta s-a fotografiat aproape dezbrăcată. În imaginea cu pricina, aceasta apare fără sutien, acoperită doar de un sacou oversized în carouri, la care a asortat o pereche de pantaloni scurţi.

În plus, Eva Zaharescu şi-a lăsat bustul natural la vedere, iar fanii i-au transmis numai mesaje de apreciere. În ultima perioadă, fiica fostei prezentatoare de la Observator a publicat numai imagini cu trupul ei în mediul online. Eva a moştenit frumuseţea de la mama sa celebra şi are toate şansele să devină un model de succes.

Mama ei are numai cuvinte de laudă la adresa sa

În urmă cu câteva luni, fosta vedetă a Antenei 1 a împărtăşit cu fanii pe pagina sa de Instagram o poză cu fiica sa Eva. În descrierea fotografiei, Andreea a spus că prin ochii Evei se reflectă aceea fetiţă mică care era odată.

‘Doarme mai mult dimineaţa, mai ales în perioada asta. Şi când se trezeşte din somn, are trăsături de fetiţă, odihnită şi pusă pe glume. Ieri, la masa de prânz, i-am surprins exact această linişte. Şi am rugat-o să privească exact în camera telefonului, ca şi cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deşi îi era atât de foame şi de pofta de tot ce era bun pe masă. Şi am surprins faţă de aproape 19 ani cu sufletul fetiţei mele. Un dar nepreţuit în ziua de Paşti. Mulţumesc, Eva’, a fost mesajul postat de fosta ştirista de la Antena 1.

Andreea Berecleanu, despre dieta care o menţine tânără

La 45 de ani, este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Care este ritualul de frumuseţe al Andreei Berecleanu?

„Cu siguranţă ţin diete şi mă îngrijesc aşa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ţinem cont şi să nu o pierdem. Nu ştiu ce înseamnă strict, nu am ţinut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe şi ciorbe, dar nimic mai mult de atât.

Fac sport, înot şi mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineaţa şi seara acasă. Am nişte exerciţii specifice pentru motricitate şi pentru flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru întărirea musculaturii paravertebrale,” a dezvăluit Andreea Berecleanu, pentru Revista Avantaje.

Andreea Berecleanu este bunica! Abia acum s-a aflat… Anunţul făcut de vedetă TV

Surpriză de proporţii în showbiz! Într-un interviu acordat revistei Viva, veşnic tânăra vedetă TV Andreea Berecleanu a recunoscut că este bunica.

Andreea, care este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, responsabil în mare parte de tinereţea constantă a partenerei sale, are o nepoţică pe nume Ilinca.

Vedeta TV a devenit bunica de puţin timp după ce fiica lui Constantin Stan a a dus pe lume o fetiţă.

„Eu sunt Andreea, pentru Ilinca. Sau cum va vrea ea să mă alinte. Culmea, Ilinca este copia fidelă a Evei când era mică. Este un dar nepreţuit. Trăim momente minunate, ne bucurăm de fiecare zâmbet, gângurit, ne imaginăm cum va fi peste un an, peste doi, ce întrebări va pune, dacă vom şti să-i răspundem, trăim din plin această experienţă”, a declarat tânăra bunicuţa Andreea Berecleanu.

Adauga un comentariu