Cancan

Cum arată fiica lui Răzvan Simion. Ianca are 16 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă

Publicat: 02 sept. 2020
Cum arată fiica lui Răzvan Simion
Ianca, fiica lui Răzvan Simion, nu mai este de mult un copil, ci s-a transformat într-o adolescentă superbă

Cum arată fiica lui Răzvan Simion. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 se poate considera un tată foarte fericit și împlinit. Dacă în plan profesional îi merge foarte bine, nu același lucru îl putem spune despre viața sentimentală. În urmă cu trei ani s-a despărțit de soție, iar anul acesta a încheiat și relația cu Lidia Buble. Însă dincolo de toate acestea, are doi copii frumoși – Tudor și Ianca.

Răzvan Simion se poate considera un bărbat împlinit. În ciuda suișurilor și coborâșurilor din viața sa amoroasă, prezentatorul are cu ce se lăuda. Dincolo de carieră, el este un tată mândru de copiii săi. Răzvan are în urma căsătoriei un băiat, Tudor, și o fată, Ianca. Tânăra nu mai este de mult timp un copil, transformându-se într-o adolescentă extrem de frumoasă.

Cum arată fiica lui Răzvan Simion

Ianca Simion era doar un copil atunci când părinții săi, Răzvan și Diana Simion, decideau să pornească pe drumuri separate. Totuși, din 2015 și până acum, tânăra s-a transformat total. De la o copilă inocentă, fetița lui Răzvan a devenit o adolescentă superbă. Ianca este acum în clasa a X-a și urmează să experimenteze al doilea an ca liceean.

În urmă cu numai două săptămâni, prezentatorul de la Neatza a aniversat-o pe fiica sa, care a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant.

„Primii 16 ani din povestea noastră.
La mulți ani, Dragostea mea! @iancasimionn”

Desigur, urările nu au ezitat să apară, mulți urmăritori transmițându-i cuvinte frumoase.

„Este foarte frumoasă”, „Ce bine îți seamănă”, „La mulți ani prințesei tale, Răzvan”, „Este foarte frumoasă așa naturală”, „Să-ți trăiască fata”, „Ce fată frumoasă ai”, „Aceeași privire, aceleași trăsături”, „Fată frumoasă”, sunt o parte dintre mesajele primite de Răzvan cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

Răzvan și fiica sa au o relație frumoasă

Se spune că relația dintre tată și fiică este un specială. Iar Răzvan și Ianca dovedesc acest lucru din plin. Cei doi par să aibă o conexiune puternică, ce se poate observa cu ochiul liber. Răzvan este extrem de mândru de fiica sa, iar Ianca nu încetează să își surprindă tatăl. Chiar de ziua matinalul, tânăra i-a pregătit o surpriză originală.

Ianca i-a oferit în dar un tablou cu amprente ale mâinilor sale și un mesaj emoționant alături.

„No matter how big these hands grow, I’ll always be your little girl. (Indiferent de cât de mari cresc, voi fi mereu fetița ta)”, i-a scris Ianca în cadrul cadoului pentru aniversarea celor 40 de ani ai prezentatorului.

La cum arată fiica lui Răzvan Simion și judecând după zâmbetul său, tăticul este mândru de minunea sa de copil. Bineînțeles, fără a-l exclude și pe micuțul Tudor, băiatul său.

Adauga un comentariu