Cancan ultimă oră

Cum arata fiica lui Virgil Iantu. E o adolescenta superba, de 15 ani

Publicat: 13 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arata fiica lui Virgil Iantu. E o adolescenta superba de 15 ani
Virgil Iantu are o superba fiica de 15 ani

Cum arata fiica lui Virgil Iantu. Vorbim despre un cunoscut prezentator din România. De-a lungul timpului şi-a ţinut familia departe de ochii presei. De aceea se ştiu prea puţine lucruri despre viaţa lui personală.

De curând a făcut publice câteva fotografii cu soţia şi fiica lui. Aceasta din urmă este o adolescentă superbă de 15 ani, pasionată de lumea artistică, dar şi de modă.

Cum arata fiica lui Virgil Iantu

Pe fiica cunoscutului prezentator TV o cheamă Jasmina şi are 15 ani. În ciuda faptului că este o adolescentă, părinţii spun că pot discuta cu ea despre absolut orice, într-un mod foarte deschis.

” Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem.

Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, a declarat, la un moment dat, Virgil Ianțu.

Ce spune Jasmina despre celebritate

Este de la sine înţeles că Jasmina se poate bucura de celebritate, având în vedere că este fiica unui celebru prezentator TV din ţara noastră. Totuşi, ea spune că nu are parte de nici un program preferinţial din partea nimănui, dar că acest lucru lucru nu o deranjează.

” Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată.

Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place artă. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV”, a declarat Jasmina.

Cine este Virgil Iantu

Prezentatorul este celebru mai ales datorită emisiunilor „Vrei să fii miliardar” şi „Copiii spun lucruri trăsnite”. Şi-a început cariera în Corul Madrigal, apoi la radio. A prezentat emisiuni timp de aproape 2 ani, la Staţia de Radio Bucureşti. În televiziune a intrat în anul 2000.
De-a lungul timpului, Virgil Ianțu a primit numeroase distincţii şi premii, dintre care amintim: Premiul „Prezentator vedetă”, acordat de APTR; Premiul “Cel mai iubit om de televiziune”; Premiul pentru „Cea mai bună prestație într-o emisiune pentru copii”, acordat de CNA etc.

Cum arata fiica lui Virgil Iantu
Pe fiica lui Virgil Ianțu o cheamă Jasmina și are 15 ani
Cum arata fiica lui Virgil Iantu, de la tv
Jamina Ianțu e atrasă de lumea modei, dar și de lumea artistică
Adauga un comentariu