Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Cum arată în prezent Priscilla Presley. De ce a divorțat de Elvis

Cum arată în prezent Priscilla Presley. De ce a divorțat de Elvis

27 mai 2021, 09:21,
BZI.ro, în Cultural

Priscilla Presley a uimit lumea de modul cum arată în prezent, la 76 de ani. Transformarea acesteia s-a produs din cauza operațiilor estetice duse la extrem. Fosta soție a regelui rock-n-roll-ului pare mult mai tânără cu fiecare apariție.

Fizionomia acesteia s-a modificat radical din dorința vedetei de a deține frumusețea veșnică.

Cum arată în prezent Priscilla Presley, la 76 de ani

Botox și injecții cu fillere, toate au ajutat-o pe Priscilla să își păstreze un chip tânăr. Mai mult, văduva lui Elvis ar fi apelat și la un facelift.

Starul ar fi apelat și la o rinoplastie. Actrița a vorbit însă și de parte negativă a operațiilor pe care le-a suferit. Priscilla Presley a trecut prin dureri și umflături la nivelul feței, paralizie și alte neplăceri. Aceasta ar fi căzut victimă însuși medicului Serrano, cunoscut pentru practicile sale nocive, care au afectat numeroase vedete, dornice să „întinerească”. Mariajul cu regele rock-n-roll-ului i-au adus acesteia faima, dar și rolul din serialul de mare succes „Dallas, unde a interpretat-o pe Jenna Wade, timp de cinci ani (1983-1988).

De ce a divorțat de Elvis Presley

Priscilla a fost soția lui Elvis Presley între 1967-1973. După moartea Regelui, aceasta a continuat să fie actriță și om de afaceri.

Pe Elvis l-a cunoscut în Wiesbaden, Germania, pe când avea doar 15 ani. În urma mariajului lor de șase ani a rezultat o fiică, la fel de celebră, Lisa Marie. Priscilla a moștenit averea imensă a lui Elvis, iar în 1982 a transformat reședința de la Graceland (Memphis) în muzeu.

Priscilla Presley a divorțat de Elvis Presley pentru a vedea „cum este lumea reală”.

„Nu m-a văzut niciodată fără machiaj. Nu voia niciodată să mă vadă când mă îmbrac, voia să vadă doar rezultatul final”, a declarat Priscilla Presley, într-un pentru un post de televiziune.

Cel care îi alegea hainele când mergeau împreună la cumpărături era Elvis.„Am trăit o viață care nu era a mea, în care cumva m-am pierdut pe mine. Nu am avut parte de anii obișnuiți de adolescență, așa că a trebuit să mă adaptez. Când a început să meargă în turneu, m-am dus să iau lecții de dans – abia atunci am realizat că femeile au o viață a lor”, a mai spus actrița, acum în vârstă de 76 de ani.

„Nu am divorțat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieții mele, dar trebuia să văd cum este lumea reală”, a mai spus Priscilla, care avea 27 de ani când a divorțat de Elvis. Despre fosta soție a lui Elvis s-ar fi spus că ar fi avut o legătură cu celebrul Tom Jones.

Acum, Priscilla Presley a uimit lumea de modul cum arată în prezent desi are 76 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *