Cancan ultimă oră

Cum arată Irina Tănase după despărțirea de Dragnea. Și-a schimbat look-ul

Publicat: 15 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Irina Tănase după despărțirea de Dragnea. Și-a schimbat look-ul
Irina Tănase a fost acuzată de infidelitate după ce au apărut niște presupuse mesaje între ea și un alt bărbat

Irina Tănase pare să-și fi revenit după despărțirea de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD nu s-a mai întors acasă, deși Irina a spus în repetate rânduri că îl așteaptă pentru că nu i-a greșit cu nimic. Tânăra a fost acuzată de infidelitate după ce au apărut niște presupuse mesaje între ea și un alt bărbat.

Irina Tănase și-a schimbat look-ul

Fosta iubită a lui Dragnea și-a făcut o schimbare de look și pare că și-a revenit după despărțirea de fostul lider al PSD. Irina s-a afișat pe rețelele de socializare zâmbitoare, cu un look fresh demn de admirat. Presa scrie că e posibil să-și fi făcut o intervenție la nivelul buzelor, care erau mai subțiri înainte. Pe de altă parte, același efect se poate obține și cu produse cosmetice, dar și cu ajutorul celebrelor filtre, deci sunt șanse să nu fie vorba despre acid hialuronic în cazul ei.

Irina Tănase l-a așteptat în zadar pe Dragnea să se întoarcă în căminul conjugal. Bărbatul a dat dovadă de multă hotărâre în deciziile sale și nu a mai fost dispus să acorde o șansă fostei sale iubite. Despărțirea a fost cauzată de niște mesaje cu o presupusă conversație dintre Irina și un alt bărbat. Practic, Dragnea nu i-a dat dreptul la replică. Doar a văzut acele mesaje și a plecat de acasă, blocând-o pe Irina pe rețelele sociale.

Ce a declarat Irina Tănase despre despărțirea de Dragnea

După o relație de opt ani, în care Irina și Dragnea au trecut prin multe greutăți, mai ales în perioada în care fostul lider al PSD a stat după gratii, totul s-a destrămat din cauza unei presupuse infidelități. Irina neagă cu vehemență că l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. Ea a declarat că despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-a trăit până acum.

Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă, a spus Irina Tănase.

Irina și Liviu au petrecut sărbătorile de iarnă separat. A fost primul Crăciun în care tânăra nu a știut nimic despre cel pe care spune că încă îl iubește.

Adauga un comentariu