Cancan ultimă oră

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice. Fosta asistentă TV este de nerecunoscut

Publicat: 03 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Loredana Chivu este o persoană cunoscută în showbizul românesc. Ea a debutat ca asistentă TV la emisiunea prezentată de Dan Capatos, moment în care s-a făcut cunoscută de publicul larg. De aici și până la cea care este în ziua de azi, a fost un drum lung.

Fosta asistentă TV a trecut prin mai multe schimbări, inclusiv în privința aspectului său fizic. Acum fanii susțin că este de nerecunoscut și nu sunt mulți cei care își dau seama că este ea în pozele din trecut, dacă nu-i este menționat numele.

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice

În mediul online au apărut mai multe poze cu Loredana Chivu înainte să apeleze la operațiile estetice. Au devenit imediat virale, fiind o persoană cunoscută, astfel că fanii, cât și răutăcioșii, nu au putut să se abțină de la comentarii. În timp ce unii o laudă că a evoluat frumos, alții sunt de părere că a exagerat cu schimbările și este de nerecunoscut.

În urmă cu mai mult timp, incluisv Loredana Chivu a declarat că arăta diferit la vârssta de 17 ani, când a decis să își facă prima operație estetică. Și-a mărit sânii destul de mult, iar apoi a decis să își mărească și buzele, însă nu cu acid hialuronic care trebuie mereu retușat, ci cu injecții permanente.

„Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, declara Loredana Chivu în urmă cu ceva timp.

Ce alte operații estetice are Loredana Chivu

Loredana Chivu nu s-a oprit cu operațiile estetice doar la nivelul buzelor și al sânilor. Fosta asistentă TV și-a pus implanturi mamare de patru ori și și-a operat și nasul, așa cum chiar ea a declarat. Pe lângă toate acestea, fosta asistentă TV a apelat și la mai multe injecții la nivelul feței.

„Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări”, a mărturisit Loredana Chivu în cadrul emisiunii Răi da buni’.

Nu, nici de data aceasta nu se oprește șirul schimbărilor. Loredana Chivu nu s-a ferit niciodată de acest subiecte și a recunoscut că ori de câte ori a simțit nevoia să facă o schimbare, a mers în cabinetul medicilor esteticeni. În urmă cu mai mult timp, a decis să umble și la posterior. Din nefericire, rezultatul nu a fost chiar pe gustul ei din prima și l-a dat în judecată pe medicul estetician care i-a distrus postriorul.

„La fund nu am operaţie, sunt nişte injecţii. Eşti puţin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă îl voiam şi mai mare, trebuia să fac exerciţii la sală care îmi măreau şi picioarele şi n-am vrut asta. Am avut noroc că la faţă nu am avut nevoie, faţete dentare nu am, sunt dinţii mei”, a mai declarat Loredana Chivu în trecut.

Loredana Chivu: „Aș vrea să fie toate femeile ca mine”

Loredana Chivu nu poate decât să se mândrească cu felul în care arată acum. Este mai mândră ca niciodată de tot ceea ce a realizat. Ce-i drept, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Recent a fost cerută în căsătorie, iar totodată are un penthouse și un bolid de lux, de milioane de euro, astfel că pe plan financiar și amoros o duce foarte bine.

„Este greu să fii eu. Nu toată lumea mă place şi nu mă înţeleg chiar toţi. Povestea cu lumea mă afectează mai puţin. Există un stil „Loredana Chivu’. Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă. Nu am multe operaţii, chiar dacă este greu de crezut”, a spus Loredana Chivu la Antena Stars, în urmă cu mai mult timp.

Adauga un comentariu