Cancan ultimă oră

Cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu. Actrița a postat imagini inedite cu femeia care i-a dat viață

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu. Actrița a postat imagini inedite cu femeia care i-a dat viață
Cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu. Actrița a postat imagini inedite cu femeia care i-a dat viață

Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea „Dansez pentru tine’, iar de atunci viața ei s-a schimbat. Actrița trăia cu bunica și fratele ei într-o singură cameră și nu aveau nici baie și nici bucătărie. Alex Velea a fost impresionat de povestea sa și a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu.

Recent, actrița și-a sărbătorit mama biologică, iar cu această ocazie, Cristina Ciobănașu a postat mai multe imagini pe Instagram cu cea care i-a dat viață.

Cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Tânăra a fost adoptată de Ruxandra Ion, supranumită Regina telenovelelor. De multi ani locuiește în București, unde și-a format o carieră de succes, dar ori de câte ori are ocazia merge în Botoșani, la părinții săi biologici.

Recent, Cristina Ciobănașu și-a sărbătorit mama biologică, iar cu această ocazie a postat mai multe imagini cu ea pe Instagram. Fanii au fost uimiti să vadă cât de bine seamănă actrița cu mama ei.

Cele două au o relație apropiată și petrec mult timp împreună.

„Azi a fost ziua mamei. La mulți ani și aici, mămica! Să fii fericită, căci de iubire ai parte din plin’, a scris Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu a fost adoptată de Ruxandra Ion și soțul ei

Cristina Ciobănașu s-a mutat în București în urmă cu mai bine de zece ani. Norocul i-a surâns când producătoarea Ruxandra Ion a decis să o adopte și să-i schimbe viața. Actrița se consideră foarte norocoasă și o iubește pe mama sa adoptivă și îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea.

„E frumos să ai două familii, două locuri cărora să le spui acasă”, declară actrița când vine vorba de părinții ei.

Cristina Ciobănașu a fost crescută de bunica ei până în momentul în care a fost luată la București de Ruxandra Ion. Producătoarea i-a promis că plecarea ei nu va fi în zadar, și s-a ținut de cuvânt. Cristina Ciobănașu are o carieră de succes. În prezent, actrița se declară împlinită atât pe plan profesional, cât și personal.

Adauga un comentariu