Cancan

Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa celor care o critică: „Femei neiubite…”

Publicat: 19 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Rădulescu atac dur la adresa celor care o critică Femei neiubite...
Vedeta a spus că ea și iubitul ei au aceeași vârstă, sunt oameni maturi și știu amândoi ce vor de la viață

Cunoscuta vedetă TV Mihaela Rădulescu s-a arătat deranjată de atitudinea unor internauți și a lansat un atac dur la adresa celor care o critică. Se pare că diva de la Monaco are de furcă cu anumite persoane care se leagă de vârsta ei ori de operațiile estetice pe care și le-a făcut. În acest sens, Mihaela apelează la calea cea mai simplă, și anume îi blochează pe acești critici pe conturile ei de socializare.

Mihaela Rădulescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat tuturor celor care o critică prin comentarii la pozele pe care pe postează. Sunt vizați și femei și bărbați în aceeași măsură, cărora vedeta de televiziune le-a făcut o descriere pe larg și a și spus cum procedează când primește mesaje deranjante.

Mihaela Rădulescu, atac dur la adresa „haterilor”

Vedeta a spus că blochează zilnic tot felul de oameni, femei și bărbați deopotrivă, care o jignesc și se leagă în special de vârsta ei și de intervențiile estetice pe care și le-a făcut sau nu. Mihaela Rădulescu a enumerat categoriile de urmăritori de pe Instagram de care scapă din dorința de a a-i îndepărta de pagina ei.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă…”, și-a început Mihaela Rădulescu discursul pe Instagram.

Vedeta a spus că îi blochează și pe cei care se folosesc de profilul ei pentru a se promova, într-un fel sau altul. Ea a menționat că nu știe cum procedează colegii ei de breaslă cu oamenii care lasă astfel de mesaje negative, însă ea a ales să îi blocheze pe toți, argumentând că nu are chef de oameni răi sau proști, nu vrea să le explice și nici să-i aducă pe o cale mai bună.

„Fără curățenie se adună prea multă mizerie…”

Mihaela Rădulescu este de părere că fără curățenie constantă se adună prea multă mizerie și le-a mulțumit celor care o inspiră și îi dau câte un semn, de drag.

„Să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu toleram în jurul nostru bărbați «mici» și needucați. Fără curățenie constantă, se adună prea multă mizerie”, a mai scris Mihaela Rădulescu în mesajul său.

Diva de la Monaco a împlinit recent 52 de ani

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu a 52 de ani însă nu-și arată deloc vârsta reală. Astfel, ea nu se sfiește să posteze frecvent pe contul de socializare imagini cu ea în costum de baie. Și culmea, are un corp parcă desprins din revistele americane, iar fanii nu contenesc să o laude. Cu toate acestea, printre sutele de comentarii e normal să se găsească și unii critici, care probabilo sunt în căutare de faimă… Oricum, nu este prima dată când Mihaela Rădulescu vorbește despre cei care o critică și îi trimit mesaje negative, lansând un atac dur la adresa lor. Ea a precizat însă că întotdeauna a fost deschisă și a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei. Cu toate acestea, mereu au apărut povești inventate despre ea, din răutate și prostie.

Adauga un comentariu