Cancan

Cum arată părinții Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România

Publicat: 01 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată părinții Danielei Iliescu iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România
Daniela Iliescu este însărcinată în al doilea trimestru și îl va face tată pe iubitul ei, CUliță Sterp

Până nu demult, era o tânără necunoscută publicului din România, însă acum lumea se întreabă cum arată părinții Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp și cea care îl va face tătic pe concurentul de la Surviver România. Ei bine, aceștia apar destul de frecvent în postările pe care le face Daniela Iliescu pe rețelele de socializare.

Nu mai este niciun secret faptul că Daniela Iliescu este însărcinată și că va deveni mămică pentru prima oară. Iubitul ei, celebrul Culiță Sterp de la Survivor România, reușește să rămână în topul preferințelor urmăritorilor show-ului de la Kanal D. Și totuși, acesta abia aștepată să se întoarcă acasă alături de frumoasa blondină. Până când cei doi îndrăgostiți vor fi împreună, Daniela Iliescu rămâne alături de părinții ei, cei care o sprijină întotdeauna necondiționat. Recent, iubita lui Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu familie ei, de care este extrem de mândră.

Cum arată părinții Danielei Iliescu

Iubita lui Culiță Sterp nu se sfiește să-și arate iubita familie pe rețelele de socializare. Recent, ea a postat o imagine în care apare alături de părinții ei, iar mesajul care însoțește fotografia este „Familia mai presus de toate”!

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiși din România, la momentul actual. Fanii îl îndrăgesc nespus, mai ales că bărbatul reușește să îi impresioneze pe cei care îl iubesc de fiecare dată când apare pe micile ecrane.

Cum a fost copilăria lui Culiță Sterp

Concurentul de la Survivor România nu s-a sfiit să povestească despre copilăria lui, atunci când mergea împreună cu frații… la stână. Lui Culiță Sterp nu îi este rușine de faptul că a muncit la stână, din contră, se simte extrem de mândru că tot ce-a învățat de-a lungul timpului l-a transformat în omul puternic care este în ziua de astăzi.

Deși muncește extrem de mult, Culiță Sterp de la Survivor 2021 știe că acasă îl va aștepta mereu iubita lui, Daniela Iliescu, care îi va dărui curând și un copil. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând și chiar dacă artistul participă la competiția din Republica Dominicană, asta nu îl oprește să se gândească non-stop la familia lui frumoasă.

Sarcina Danielei decurge normal

Daniela Iliescu a mărturisit faptul că se simte extrem de bine, chiar dacă iubitul ei este plecat la Survivor România. De asemenea, ea a precizat faptul că se poate baza pe părinții ei atunci când are nevoie.

„Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă”, a mărturisit Daniela Iliescu.

În replică, după ce au văzut cum arată părinții Danielei Iliescu, fanii au felicitat-o pentru familia frumoasă pe care o are. De asemenea, aceștia au lăudat-o și pentru faptul că are curajul să stea singură cât timp Culiță Sterp este la Survivor România. Totodată, Daniela Iliescu este foarte atașată de părinții ei, care îi sunt extrem de dragi și la care poate merge oricând ar avea vreo problemă.

Adauga un comentariu