Cancan

Cum arată acum iubita lui Culiță Sterp, însărcinată în cinci luni

Publicat: 19 ian. 2021
cum arată iubita lui Culiță Sterp
Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este însărcinată în luna a cincea și traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Multă lume vrea să știe cum arată acum iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, care se află deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Din păcate, partenerul ei nu-i poate fi alături în această perioadă, Culiță Sterp fiind în toiul confruntărilor la Survivor România. Acesta face parte din echipa Faimoșilor și își dorește cu orice preț să câștige marele premiu.

Încă de anul trecut, înainte de a începe celebrul reality show, Culiță Sterp a anunțat că iubita lui este însărcinată. Daniela Iliescu traversează cea mai frumoasă perioada a vieții ei de când este însărcinată și urmează să-l facă tătic pe „faimosul” Culiță Sterp.

Ce spune Daniela despre cei care îl critică pe Culiță

La 28 de ani, Culiță Sterp are o iubita extrem de discretă care nu vrea să iasă în lumina reflectoarelor. Însă în urmă cu câteva zile, Daniela a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram, dându-le de gândit imediat fanilor:

„Unii oameni văd din prima cum ești tu cu adevărat, altora le ia timp să te cunoască, iar alții, indiferent ce știu despre tine, vor face orice le stă în putință ca restul să aibă o părere proastă despre tine.”

Astfel, toată lumea a interpretat faptul că Daniela s-a referit la un moment mai puțin plăcut petrecut la Survivor România. Atunci, Culiță Sterp a avut o ieșire nervoasă la adresa fetelor din tabăra „faimoșilor”:

„Lasă, că cine-l cunoaște pe Culiță ca om, știe cum e. Nu o ieșire nervoasă te cataloghează în viață, e normal să mai ai și din astea la câtă presiune e pe ei acolo.”

Cum arată acum iubita lui Culiță Sterp

Așadar, dacă la început s-a aflat de sarcina Danielei doar din surse apropiate cuplului, în cele din urmă Culiță a făcut lumina. Astfel, în primul episod Survivor România 2021, artistul a spus plin de emoție că iubita lui este însărcinată, moment extrem de neașteptat pentru cea care îl așteaptă acasă și care îl privește la televizor seară de seară când este difuzată competiția. Tânăra nici că se aștepta la așa ceva din partea lui Culita și chiar a recunoscut că efectiv a fost luată prin surprindere de anunțul făcut de Culita Sterp.

Daniela Iliescu îl susține necondiționat pe Culiță și pe „faimoși” din fața televizorului, trăind la maximum fiecare moment în care Culita iese pe traseu și joacă împotriva „războinicilor”. Mai mult, frumoasă iubita a „faimosului” Culiță este mândră de burtica ei de gravidă și nu se mai ascunde. În cea mai recentă poză, Daniela își afișează într-un mod discret burtica radiind de fericire.

Iubita lui Culiță este foarte apreciată în mediul online pentru finețea și discreția de care dă dovadă. Acum se știe de ce Culiță s-a îndrăgostit de ea. „Faimosul” îi apreciază foarte mult simplitatea și dorința de a rămâne cât mai cu picioarele pe pământ nevrând să iasă cu ceva în prim plan în showbiz așa cum multe femei ar profita de pe urma celebrității lui.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre Daniela

Culiță Sterp a fost căsătorit timp de un an, în 2017-2018, cu artista Carmen de la Sălciua. Însă relația lor nu a mers, chiar dacă după divorț au existat câteva tentative de împăcare. Acum, Culiță Sterp și-a găsit fericirea în brațele altei femei și urmează să devină tată pentru prima dată. Iar Carmen de la Sălciua a declarat că se bucură pentru fostul ei soț și a vorbit frumos despre actuala lui iubită.

Mai mult, artista a dezvăluit că Daniela a fost la nunta lor. Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp de la Survivor se cunosc și nu își poartă deloc pică. „Da, a fost și la nunta noastră”, a răspuns Carmen de la Sălciua când a fost întrebată dacă o cunoaște pe Daniela Iliescu.

În altă ordine de idei, la cum arată acum iubita lui Culiță Sterp, se vede că trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața ei…

Adauga un comentariu