Cancan

Cum arată sora lui Mihai Gâdea. Prezentatorul a revăzut-o, în direct, la TV

Publicat: 04 sept. 2020
Cum arată sora lui Mihai Gâdea
Cum arată sora lui Mihai Gâdea. Acesta şi-a revăzut cea mai mică sora care se afla în Spania de mai bine de 25 de ani.

Cum arată sora lui Mihai Gâdea. Cel mai cunoscut moderator de la Antena 3 a avut parte de o surpriză de proporţii în direct, la televizor, în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei”. Acesta şi-a revăzut cea mai mică sora care se afla în Spania de mai bine de 25 de ani.

În timpul serii de joi, Mihai Gâdea a avut parte de o surpriză foarte frumoasă în direct, la televizor, în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei”. Cea mai mică soră a prezentatorului TV a vorbit despre noul an şcolar care va începe de marţi în Spania.

Cum arată sora lui Mihai Gâdea. Prezentatorul a revăzut-o, în direct, la TV

Prezentatorul de la Antena 3 şi-a revăzut cea mai mică sora care se afla în Spania de mai bine de 25 de ani. Emi, sora sa, a mărturisit care sunt regulile care trebuie respectate în zona respectivă, anul şcolar începând chiar de marţi, săptămâna viitoare, dar şi despre faptul că cei mici vor purta măşti de protecţie, chiar începând cu vârsta de trei ani. Orarul pe care îl au este unul fix, sunt obligaţi să se spele pe mâini şi regulile sunt stricte pentru copii.

”Ea e Emi. Ce frumoasă eşti. Te pup. Emi şi Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei. Şi Mateo, nu ştiu pentru ce motive cred că aşa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea şi locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea mi-a zis că nu mai vorbeşte, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani. Sunt foarte fericit cu toată familia mea, am crescut într-o familie fericită. Aşa s-a întâmplat ca mulţi dintre ai noştri să locuiască în Spania de mulţi, mulţi ani de zile. Fiind cea mai mică din familie, toată lumea o adoră. Eu sunt foarte recunoscător. Te iubesc infinit!”, a spus Mihai Gâdea, arata Antena 3.

Mihai Gâdea, despre absenţa de la Antena 3! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el şi emisiunea lui

Grila de programe ale Antenei 3 a suferit unele modificări în ultima perioadă, în sensul că Mihai Gâdea a fost marele absent de la Sinteza Zilei. Acest lucru nu a trecut neobservat, mai ales că vorbim despre cel mai urmărit om al postului. Mihai Gâdea este CEO al companiei media, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, are cele mai mari audienţe.

Mihai Gâdea a fost marele absent din grila de programe ale Antenei 3 în ultima lună. Iar acest lucru a lăsat loc de foarte multe speculaţii, mai ales că vorbim despre cel mai urmărit om al postului. Gâdea este CEO al companiei media, iar emisiunea sa, Sinteza Zilei, are cele mai mari audienţe. Iar oamenii nu sunt obişnuiţi că el să lipsească atât de mult timp de pe micile ecrane.

Misterul “dispariţiei” lui Mihai Gâdea de la emisiune a fost descifrat. În această perioadă speculaţiile au început să apară în legătură cu absenţa lui Gâdea. S-a vorbit inclusiv despre unele discuţii mai aprinse pe care vedetă TV le-ar fi avut cu patronii postului. Ceea ce ar fi dus la decizia că prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei să facă o pauză şi să nu mai apară la Antena 3. Cel puţin pentru o perioadă. Sute de întrebări legate de colaborarea dintre Mihai Gâdea şi Antena 3 au fost lansate pe platformele online. Astfel ca vedetă televiziunii şi-a făcut timp pentru a transmite un mesaj prin care să îi liniştească. Nu este vorba despre nicio ceartă, ci doar despre o perioadă de concediu.

„Luni, 31 august, ultima zi de vară. Dar, oare va fi şi ultima zi a cabinetului Orban? Indiferent dacă pică sau nu Guvernul, nu contează cine pleacă! Contează cine vine! Mihai Gâdea revine în ziua moţiunii în fata naţiunii. De la ora 21.00, la Sinteza zilei”, a fost anunţul făcut de Antena 3.

Adauga un comentariu