Din lumea filmului

Cum arată soţia lui Andrei Aradits. Transformare incredibilă după ce s-a apucat de yoga

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată soţia lui Andrei Aradits. Transformare incredibilă după ce s-a apucat de yoga
Îndrăgitul actor Andrei Aradits

Îndrăgitul actor Andrei Aradits este cunoscut de toată lumea fie din rolul pe care îl are în serialul „Vlad” fie de la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Cum arată soţia lui Andrei Aradits după ce s-a apucat de yoga a surprins pe toată lumea. Cei doi formează un cuplu de aproape 17 ani și au un băiat împreună, pe nume Eric.

Focul iubirii dintre cei doi a început pe platourile de filmare. Acum au o căsnicie fericită şi ferită de ochii presei.

Soţia lui Andrei Aradits, transformare incredibilă după ce s-a apucat de yoga

Andreea Aradits și-a descoperit pasiunea pentru yoga și a hotărât să se facă profesoară în acest domeniu. Are un fizic de invidiat, iar soțul ei are cu ce să se mândrească.

Toată lumea ştie faptul că racticatul de yoga este foarte benefic atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, iar Andreea Aradits pare că simte din plin efectele pozitive ale acestuia, având o siluetă aproape de perfecțiune.

Andreea Aradits este o persoană foarte activă în mediul online, dedicându-și conturile de pe rețelele de socializare tutorialelor de yoga.

Soția lui Andrei Aradits dorește să ajute și alte femei să ajungă la forma fizică dorită, dovadă fiind filmulețele în care își învață admiratoarele cum să se autoperfecționeze.

„În luna aprilie, fac 3 ani de când predau yoga. Mă face fericită și sper să pot și eu, la rândul meu, să fac oamenii din jur mai fericiți. Când reușesc asta, mă simt cu adevărat împlinită. Și am confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun”, a mărturisit Andreea Aradits pe contul ei de Facebook.

Ce spune Andrei Aradits despre discuțiile în contradictoriu cu soţia să

Frumosul cuplu s-a cunoscut pe platourile de filmare. În prezent, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

”Ne-am cunoscut la serialul În Familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe în love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”, a declarat a actorul într-un interviu pentru femeia.ro.

În urmă cu ceva timp, Andrei Aradis a vorbit şi despre discuţiile în contradictoriu pe care le are cu soţia lui.

“Soția mea s-a făcut vegană! Tu nu știi ce probleme sunt la mine în bucătărie! Să vezi când nu ai loc în frigider de lapte de soia, de quinoa și de alte ghidușii de genul ăsta”, a afirmat Andrei Aradits, care nu s-a arătat a fi de acord cu decizia soției sale.

Ce salariu are Simona Repan, soția marelui actor Alexandru Repan

Ce salariu are Simona Repan (49 de ani), soția marelui actor Alexandru Repan (80 de ani), angajată la ministerul fondurilor europene. Cei doi au împreună doi băieţi. Povestea lor este de-a dreptul impresionantă.

Simona a spus că s-a îndrăgostit de acesta după ce l-a văzut într-un spectacol, fiind adusă la teatru de o prietenă pe vremea când avea… 7 ani.

Adauga un comentariu