Cancan ultimă oră

Cum arată soția lui Jean de la Craiova. Cum s-au cunoscut cei doi

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cum arată soția lui Jean de la Craiova. Este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică de petrecere. Deși este cunoscut de toți românii, puțină lume știe cum arată soția lui Jean de la Craiova. Paula a fost balerină și și-a cunoscut soțul în urmă cu câțiva ani. Cum a început povestea lor de iubire?

Cum arată soția lui Jean de la Craiova. Cum s-au cunoscut cei doi

Cum arată soția lui Jean de la Craiova. A muncit de mic, iar acum are viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. Ajuns la 50 de ani, Jean de la Craiova se poate declara un bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes și o familie minunată. Artistul este căsătorit de aproape 30 de ani cu Paula Dumitrache, care i-a dăruit o fiică, pe Sabina. În urmă cu ceva timp, cântărețul declara că soția sa este foarte credincioasă, iar din acest motiv a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. „Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase.La televiziune zice: «Du-te tu». Nu a apărut la nicio emisiune, doar acum câțiva ani!”, a declarat manelistul.

Paula Dumitreache este fostă balerină, iar în 1994 l-a cunoscut pe Jean de la Craiova. La acea vreme, acesta cocheta cu sportul, făcând scrimă. „Am făcut sport, dar nu eram prea atent, eu luam ghetele (…). Am făcut şi scrimă eu, de dragul la sabie. (…)’, a spus el. Jean este extrem de îndrăgostit de soția sa și este de părere că înțelegerea și comunicarea sunt cele mai importante într-o căsnicie.„Tu eşti prima, ultima şi pentru tot restul vieţii! Depinde de ce ai luat. Eu merg pe premiza că ce e luat, e bine luat. Trebuie să faci cumva şi tu şi ea să veniţi cu ceva nou, ca în muzică. Înţelegerea, comunicarea, dragostea”, spunea manelistul acum doi ani.

Adauga un comentariu