Cancan

Cum au reacţionat fetiţele Alinei Sorescu, atunci când au aflat că trebuie să se despartă de mama lor 

Publicat: 20 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum au reacţionat fetiţele Alinei Sorescu atunci când au aflat că trebuie să se despartă de mama lor 
Fetitele Alinei Sorescu au avut o reactie neasteptata cand au fost nevoite sa mearga la tatal lor

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu este ușor de acceptat, pentru nici unul dintre ei, mai cu seamă de fetițele lor, Elena Carolina, în vârstă de 9 ani și Ana Raisa, în vârstă de 7 ani. După ce instanța a decis să împartă custodia copiilor, Alexandru Ciucu a venit după fetițele sale pentru a petrece prima săptămână împreună.

Reacția copilelor a fost una șocantă.

După o luptă grea în tribunal, instanța a pronunțat decizia referitoare la custodia fetițelor Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucă: ele vor sta o săptămână la mama lor și una la tatăl lor. O decizie ce o bulversează și o revoltă pe cântăreață, care se declară total nemulțumită de ideea ca fetele să fie plimbate dintr-o parte în alta.

Cum au reacţionat fetiţele Alinei Sorescu când au trebuit să plece la tatăl lor

Divorțul celor doi a fost unul intens mediatizat și dureros pentru protagoniști, iar acum această situație pare să le afecteze și pe Elena Carolina și Ana Raisa. Zilele acestea, a venit rândul celebrului designer să le ia pe fetițe acasă, timp de o săptămână.

Astfel, potrivit Spynews.ro, Alina Sorescu a fost surprinsă în timp ce a ieșit să-și conducă fetele și să le lase în grija tatălui lor. Doar că, reacția pe care au avut-o cele două a fost una total neașteptată pentru ambii părinți.

Elena Carolina și Ana Raisa nu au fost deloc prea încântate și bucuroase să meargă la tatăl lor. Au început să plângă, în timp ce se aflau în brațele mamei lor, exprimându-și nemulțumirea față de această situație. Ulterior, și Alexandru Ciucu a fost surprins în timp ce încerca să le liniștească pe copile. Într-un final, după ce fetele s-au mai liniștit, au intrat în mașina tatălui lor și au plecat.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este că fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu vă fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le vă putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Ce a declarat Alexandru Ciucu dupa divortul de Alina Sorescu

După două decizii nefavorabile date de instanță, în urma ordonanțelor pe care le-a solicitat, Alexandru Ciucu va avea dreptul să petreacă mai mult timp cu fetițele sale. Potrivit sentinței judecătorilor, care s-au pronunțat în procesul său de divorț de Alina Sorescu, intentat de artistă la începutul anului trecut, cele două copile vor sta o săptămână la mama, și o alta la tatăl lor.

„Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă”, a spus Alexandru Ciucu pentru CANCAN.RO.

Adauga un comentariu