Magazin

Cum creezi o garderobă capsulă de toamnă? 5 piese basic pe care le vei îndrăgi

Publicat: 14 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum creezi o garderobă capsulă de toamnă 5 piese basic pe care le vei îndrăgi

Dacă te confrunți la fiecare început de sezon cu aceeași întrebare, și anume cu ce mă îmbrac, atunci cu siguranță faci ceva greșit. În loc să asculți trendurile și să-ți umpli în fiecare an dulapul cu lucruri pe care le vei urî anul următor, investește în câteva piese de bază pe care să te folosești o perioadă lungă de acum încolo. Este important să alegi croiuri și materiale clasice, care vor trece testul timpului. În rândurile ce urmează îți vom prezenta cinci articole de fashion care te vor ajuta să-ți consolidezi baza în fiecare dintre ținutele tale.

Iată 5 piese basic de nelipsit din garderoba ta de toamnă

  1.     Pantalonii perfecți

O pereche de pantaloni care îți vin perfect îți vor eleva orice outfit. Fie că preferi blugii, pantalonii de stofă sau pe cei din piele, cel mai important este să se potrivească siluetei tale. Încearcă să te ferești de modelele skinny și optează în schimb pentru un croi evazat sau baggy.

  1.     O cămașă albă

Pentru partea de sus, cea mai versatilă piesă pe care poți să o deții este o cămașă albă. Fie că preferi un model oversized sau unul fitted, asigură-te că este dintr-un material plăcut la atingere și organic pentru a evita petele de transpirație și disconfortul. Este important ca gulerul și mânecile să fie bine realizate pentru a se așeza frumos pe silueta ta.

  1.     Geaca de piele neagră

Pentru zilele mai răcoroase de toamnă ai nevoie de o geacă de piele neagră. Poți opta pentru modelul clasic de biker, pentru cel în stil bomber sau jacheta tip sacou. Alege-o pe cea care îți place cel mai mult și care se potrivește stilului tău de viață, dar asigură-te că este din piele naturală sau o imitație de piele foarte calitativă. Nu trebuie să cheltui o avere deoarece găsești modele extrem de bine întreținute și prin magazinele second-hand.

  1.     Pantofi sport albi

La capitolul încălțăminte, cea mai versatilă alegere o reprezintă pantofii sport albi. Optează pentru un model clasic. Aceștia se pot spăla ușor în mașina de spălat de la altex.ro sau chiar de mână. Ei sunt potriviți chiar și pentru plimbările lungi de toamnă sau zilele aglomerate în care ai nevoie să mergi mult pe jos.

  1.     O geantă încăpătoare

O ținută nu poate fi completă fără o geantă în care să-ți încapă toate lucrurile de care ai nevoie. Poți alege o geantă shopper din piele sau un tote bag dintr-un material gros pentru a avea o structură care să-ți permită să o umpli. Evită modelele cu multe fermoare sau accesorii deoarece se vor demoda la un moment dat și nu îți vei mai dori să o porți. Simplitatea este cheia eleganței.

Ține cont de aceste sfaturi și vei fi gata să întâmpini toamna cu brațele deschise. Nu uita că nu există o garderobă capsulă universală, ci va fi nevoie să-ți găsești piesele basic care te reprezintă și se așează frumos pe propriul corp. La final, cel mai important este să te simți bine în ceea ce porți!

Sursă foto pexels.com

Adauga un comentariu